8 nieuwe beauty tips

17:01 Nannick 0 Comments

En ja hoor ik heb weer wat handige beauty tips gevonden, sommige wist ik zelf niet eens. Ik ga ze zeker gebruiken hihi.

Tip 1. Als je mascara bijna op is moet je hem 2 minuten in heet water leggen, de restjes die nog erin zaten zijn nu goed smeerbaar. 
Tip 2. Is je deo roller helemaal leeg? Vul hem dan met bodylotion! Zo kun je lekker over je huid rollen.
Tip 3. Deze tip is alleen te doen in de zomer. Wil je je haar een tintje lichter hebben, of gewoon wat highlights? Smeer dan wat citroensap in je haar, en dan lekker een tijdje in de zon liggen. Je haar zal op de plekken van de citroensap lichter worden. 
Tip 4. Als je een droge huid hebt (zoals ik), snij dan een kiwi doormidden en rol ermeeover je huid. Door de pitjes en vitamine C, krijg je een zacht baby huidje ! 
Tip 5. Heb je je nagels gelakt ? Houd ze dan even onder de koude kraan, dan blijft de kleur langer zitten ! 
Tip 7. Oranje achtige lippenstift laten je tanden geel lijken en rode lippenstift juist witter! Dus ik zou voortaan rode lippenstift gebruiken (: 
Tip 8. Als je mascara op is, moet je het borsteltje goed schoon maken. Zo kan je het nog voor je wenkbrauwen gebruiken ! Super handig dus! :) Ik ga het gebruiken, en jullie ook? 

En ja hoor ik heb weer wat handige beauty tips gevonden, sommige wist ik zelf niet eens. Ik ga ze zeker gebruiken hihi. Tip 1. Als je m...