Watch and learn || French Manicure

16:26 Nannick 0 Comments


Ik heb vaak french manicure nagels, het staat prachtig! Het is natuurlijk en netjes. Zonder een paar tools is het best lastig om een mooi recht wit lijntje te krijgen. Het duurt best lang voordat je eindelijk een goed resultaat hebt, maar dan heb je nog een scheef en ongelijk wit randje. Of het witte randje is niet dekkend genoeg, kortom het lukt zo niet. En het is nog steeds niet zoals je wilt. Je kunt speciale stickers er voor gebruiken, die zijn al rond gemaakt en dat gaat een stuk makkelijker. Maar je kunt het ook met een kwastje doen. In dit artikel laat ik zien hoe je het moet doen. Watch en learn!

Wat heb je nodig?
- Witte nagellak
- Een klein, goedkoop make-upkwastje (de vorm maakt niet zoveel uit, als het maar ongeveer even breed is als je nagels en de textuur van de haartjes dik en stevig is)
- Nagellakremover.

Hoe doe je het?
1. Haal eventuele nagellak van je nagels eraf. Zorg dat je nagels gevijld, gepolijst (zorgt ervoor dat de nagellak langer blijft zitten) zijn. En je moet je nagelriemen verzorgen!

2. Breng nu één dun laagje witte tip painter aan op elke nagel. Dit mag slordig, want later gaat dat toch weg. Doe voor de zekerheid de nagellak tot het midden van je nagel, zo weet je zeker dat je goed zit!

3. Als het eerste laagje na een paar minuten droog is, breng je nog een laagje aan om de kleur dekkend en egaal te maken. Laat ook dit laagje een paar minuten drogen.

4. Nu word het tijd voor het randje met de perfecte vorm en dikte, pak het kwastje en de nagellakremover. Dip het kwastje in de nagellakremover, en schud het een beetje af. Nu zet je het kwastje op je nagel, op het witte laagje dat je hebt aangebracht. Ga nu horizontaal heen en weer, en werk naar boven. De nagellak gaat eraf. Zorg dat het kwastje goed nat blijft. Vergeet niet de zijkanten goed bij te werken. Ga steeds meer omhoog totdat je de dikte van het randje precies goed vind, werk het netjes af en je hebt een perfect French manicure randje!

Easy, voortaan geen lelijke witte randjes meer!

Ik heb vaak french manicure nagels, het staat prachtig! Het is natuurlijk en netjes. Zonder een paar tools  is het best lastig om een mo...