Catrice collectie: Floralista

15:33 Nannick 0 Comments

Het is een begin van het nieuwe jaar, dus ook een nieuwe collectie. Zo denkt catrice. Vanaf 1 februari 2011 kunnen wij weer genieten van een nieuwe Collectie van Catrice. Deze keer heet het: Floralista. Leuke naam ook, lekker zomers. Misschien bedoeld voor een lente gevoel, haha? Zo ziet de collectie er ook uit, kijk maar mee.
Om te beginnen met de oogschaduws, nee ook in deze collectie ontbreken deze niet! Het zijn echte 'lente' kleurtjes. Ze heten Berry Fairy, Coral's Enchanted Garden, First Fog, Grasshopper en Walk in the Clouds. Beter als nummers toch? Deze zijn zoals normaal voor catrice, voor een leuk prijsje te koop €2.79
Ook is er een Eyeliner Pencil, dit keer voor een rustige, onopvallende kleur. Deze past goed bij de hele collectie. Deze Eyeliner Pencil kost €1.79. Ook voor niks dus ;p.
De lipgloss om niet te vergeten, zijn ook in zachte kleurtjes. Maar wel super leuk! Lipgloss zit er niet vaak bij, maar voor nu een mooi product om niet te vergeten ;). De lipglosjes zijn te koop als Pink Spring, Coral's Enchanted Garden, Morning Dew. Voor €3,79 per stuk.
Gelukkig zit er bij deze fleurige collectie ook één lipstick! Het is wel een hele lichte kleur, alleen weet ik niet of hij wel een kleurtje geeft. Maar misschien is het daarom wel apart, een zeker de moeite waard om het te proberen? De lipstick heet Walk in the Woods en is te koop voor €3,99.
De blush die er deze keer bij ziet vind ik heel erg mooi, ik draag niet zo vaak blush maar dan is het nog wel mooi om een keer te proberen. Zeker als dit product As LivelyAs Ever heet. Dat vind ik trouwens wel leuk van Catrice, die bedenken allemaal leuke namen voor hun beautyproducten. Maar terug naar de blush, er zitten 2 kleuren in met een zachte roze kleur. En is te koop voor €3.99
En om natuurlijk niet te vergeten, de nagellak! Opnieuw weer rustige kleuren, daar hou ik wel van ;). En vooral de meiden die houden van 'nude' kleurtjes. Deze prachtige kleuren zijn verkrijgbaar als Pink Spring, Coral's Enchanted Garden, Lavender Breeze en Walk in the woods voor €2.49.
Ik vind deze collectie echt leuk! Vooral de nagellak vind ik leuk, de oogschaduw bekijk ik wel in de winkel, want in het lijkt het natuurlijk wel wat anders. Jammer genoeg heb ik een tijdje niets aan nagellak. Want de laatste tijd ben ik veel bezig geweest met nagellak en remover. Dit was niet echt zo fijn voor mijn vingers. Ze zijn nu dik en rood, vandaar dat ik geen nagellak meer op mag voor een tijdje. Maar als ik een nieuwe nagellak heb zien jullie de swatch als het weer over is :). Het was weer leuk om berichtjes te schrijven, ik begon het wel te missen hoor xd. Maar gelukkig volgen er vanaf nu weer meer berichtjes!.
Terug naar de Floralista collectie, welke producten liggen in februari in jouw stash?

Liefs, Nannick

Het is een begin van het nieuwe jaar, dus ook een nieuwe collectie. Zo denkt catrice. Vanaf 1 februari 2011 kunnen wij weer genieten van een...