Limited Edition || Essie Spring collectie "French Affair"

13:55 Nannick 0 Comments

Ik had vanaf vorige week nog nooit eerder gehoord van Essie. Wel een keer gelezen, maar er nog nooit over nagedacht. Raar eigenlijk, want nu vindt ik het een hele mooie collectie. Maar om nu terug te gaan naar de nieuwe collectie die in februari 2011 uitkomt. Het enige nadeel van Essie is dat je het niet in de bekende winkels kunt kopen. Je vindt ze niet in een drogisterij, wat ik heel jammer vind.
Tijdens het samenstellen van deze collectie heeft Essie  zich laten inspireren door de klassieke franse stijl en retro pastels. Deze collectie staat in teken van romantiek, wat natuurlijk voor valentijnsdag staat. Ohja dat is ook weer bijna... Ben je benieuwd naar de kleuren?

De namen zijn wel een beetje voorspelbaar als je al hebt gelezen dat Essie zich heeft laten inspireren door Frankrijk. Hier dus de namen + kleuren!
- French Affair
- Nice is Nice
- Coat Azure
- Sand Tropez
- Topless & Barefoot 
- Kisses & BisesDe nagellak van Essie kost ongeveer €13.00 per stuk. Je kunt ze online kopen bij enchantra of the boozy shop. Wat vind jij van deze lente collectie?

Ik had vanaf vorige week nog nooit eerder gehoord van Essie . Wel een keer gelezen, maar er nog nooit over nagedacht. Raar eigenlijk, want...