Garnier: Pure Active srub & Exfobrusher

15:36 Nannick 0 Comments

De afgelopen week was ik zoals ik al zei bij de Kruidvat, en daar de i love berlin palette gekocht had (paar berichtjes terug). Maar dat was niet het enige wat ik gekocht heb. Namelijk nog 2 Garnier producten. Pure active scrub & pure active Exfobrusher. Deze lijn is speciaal voor de jonge en onzuivere huid. Het doel van deze lijn is om hardnekkige onzuiverheden te bestrijden. De 3 in 1 Scrub is super handig! En heb ik geen problemen mee. Met de Exfobrusher ben ik niet echt blij mee, het werkt wel maar er zit een groot nadeel aan! Wil je weten welk nadeel?





Als allereerste moet ik zeggen dat ik altijd al last van puistjes heb gehad, en dat ik nog nooit een dag zonder heb gelopen! Super irritant dus, en ik probeer het te voorkomen met allemaal verschillende spulletjes! Ik heb veel dingen geprobeerd, en dus nu was het tijd voor een beter merk + uiteraard duurder. En bij de Kruidvat was het toch 1+1 gratis, dus ik dacht. Laat ik ze allebei maar meenemen!


Om te beginnen met de Exfobrusher, een fles facewash met een leuk borsteltje van plastic er op. In het midden van het borsteltje zit een gaatje. Draai de dop, knijp de gel er uit en masseer je gezicht hiermee. De gel bevat salicylzuur, een middel wat krachtig werkt tegen puistjes en onzuiverheden. Het borsteltje is heel zacht, en voelt lekker aan op je huid! Maar het grootste nadeel (zoals ik al zei), het droogt mijn huid verschrikkelijk uit! Ik had het gelijk geprobeerd toen ik het gekocht had, de volgende dag was me hele gezicht schraal! En verschillende vriendinnen zeiden: 'Wat ben jij rood!'. Wat je normaal niet ziet van mij, want ik ben meestal super wit! Maar ja het was niet erg! Haha dan zie ik er tenminste nog een beetje 'normaal' uit.


Vanaf nu ga ik dit 1x per week doen, het kan dus wel helpen. Maar hopelijk droogt het dan mijn huid minder uit! En is het ook minder rood. Maar misschien is het een keer handig als ik dit gebruik mijn gezicht eerst nat te maken. En niet helemaal droog maken. De Exfobrusher kost €8.49, bij de Kruidvat!


Dan nu de Srub! Het is fijn, en ruikt ook nog is lekker! Het 3 in 1 effect is super handig, je kunt het gebruiken als reinigingsmiddel. Maar ook als masker en scrub! Super handig dus, vooral dat masker. Als je het als masker gebruikt moet je het op je huid smeren (voorzichtig, niet te hard) en dan 4 minuten laten zitten! En daarna voorzichtig met water eraf halen. Maar ook deze zal ik niet aanraden om niet meer dan 2x te gebruiken per week! Deze srub kost €7.49.


Deze producten zijn niet echt geslaagd, het is handig, maar niet om elke dag te gebruiken!


Liefs, Nannick

De afgelopen week was ik zoals ik al zei bij de Kruidvat, en daar de i love berlin palette gekocht had (paar berichtjes terug). Maar dat was...