Graffiti Nail art by Herome

11:55 Nannick 1 Comments


Dan hier eindelijk de how-to graffiti nails van Herome. Eerder had ik het al over de nieuwe World Inspire Colors en toen zei ik ook dat er snel een berichtje zou volgen over de plates. Dit is een beetje later geworden, maar hier komt het dan eindelijk.
Met deze platen kun je prachtige kunstwerken op je nagels maken. Er zijn verschillende ontwerpen waarmee je elke dag kan variëren. En je hebt er niet veel tijd voor nodig! Wil je weten hoe je dit voor mekaar krijgt, of waar het te koop is?
De graffiti nail art bestaat uit de volgende producten, deze heb je ook allemaal nodig als je een mooie nail art op je nagels wilt:
Graffiti Nail Art Nail Polish
Graffiti Nail Art Plates
Graffiti Nail Art Tools

Maar nu; hoe gebruik je het?

1 Als je voor de eerste keer de plaat gebruikt moet je eerst het bescherm hoesje eraf halen. 
2 Breng nu de nagellak op je nagels, dit kan variëren tot alle kleurtjes en merken!


3 Gebruik nu het kleurtje die je wilt als sjabloon, dit smeer je gewoon over de plaat heen. Zorg dat het sjabloon dat je wilt goed bedekt is met nagellak, anders werkt het niet! Dit mag slordig, je krijgt het er zo weer vanaf! 


4 Met de schraper haal je het overtollig nagellak op de plaat weg. Ga er niet 80 keer overheen, maar gewoon 1 snelle veeg! Zodat alleen jou sjabloon nog de kleur van je gewenste nagellak heeft.


5 Bedruk het gelakte sjabloon op de stempel, druk niet te zachtjes!  Let hierbij op de pijl, die geeft straks de richting aan waarin je gaat stempelen
Breng nu de stempel op je nagel aan, met een rollende beweging op je nagels zorgt ervoor dat je alles op je nagels krijgt. We willen natuurlijk geen half bloemetje. De pijl bovenop de stempel is een handige richtlijn zodat je je ontwerp recht op je nagel krijgt.

7 En nu ben je klaar (:


Was best makkelijk toch? Het moeilijkste gedeelte is het aanbrengen op je nagels, want dit kan gemakkelijk verkeerd gaan. Al deze producten kun je kopen bij de drogisterij en DA. Let op: niet bij de Kruidvat!

Dan hier eindelijk de how-to graffiti nails van Herome. Eerder had ik het al over de nieuwe World Inspire Colors en toen zei ik ook da...

1 reactie(s):

Anoniem zei

het kan wel bij de kruidvat
essence heeft ook zo'n stempelding
je kunt dus ook bij de kruidvat dit kopen