New - DA collectie

16:03 Nannick 0 Comments

Jullie kennen allemaal wel de DA? De winkel voor geurtjes en beauty, ik ben er niet vaak te vinden maar als ik zoiets als dit hoor dan wel! DA komt namelijk met een nieuwe collectie, gewoon huismerk. De verpakking ziet er leuk uit, maar zegt dat genoeg. Is het betaalbaar en goed?
De collectie bestaat uit felle en zachtere kleuren. De collectie ligt als goed is in de winkels, dus neem snel een kijkje.
De collectie is zoals je ziet uitgebreid! Deze collectie blijft voor lang in de winkels, het niet zo'n tijdelijke collectie. Dit is alleen maar beter, want zo hebben we meer tijd om te kijken wat er in onze stash komt, of niet!? ;).
Er zit een vloeibare eyeliner bij in 2 varianten, een viltstift of een penseeltje. Maar ook een smokey-eye powder. Super handig dus voor als je dit een keer wilt proberen.
Ook zit er een Eyeshadow Fluid bij de collectie, dit is een vloeibare oogschaduw. Die goed bestendig is tegen de regen (volgens da zelf). Natuurlijk houd het geen stortbuien tegen, maar het zal vast wel een beetje helpen.
Zoals jullie zien ontbreekt de nagellak ook niet! Het zijn felle kleurtjes, en 4 zachte kleuren. Maar ook donker. Ik vind de nagellak van de da niet altijd mooi.
Elke huid moet egaal zijn, nou daar zorgt de DA voor. Met nieuwe concealers en coversticks.
Wil je meer informatie over deze line van DA? Dan kun je kijken op www.da.nl.
Zijn jullie verliefd op deze collectie? Bij mij valt het mee, die oogschaduw mousse ga ik zeker een keer proberen. Maar op huismerken betreft, vind ik de Etos beter.
Liefs, Nannick

Jullie kennen allemaal wel de DA? De winkel voor geurtjes en beauty, ik ben er niet vaak te vinden maar als ik zoiets als dit hoor dan wel! ...