Limited Edition || Pupa 'Very Vintage'

19:34 Nannick 0 Comments

Heel misschien kennen jullie Pupa wel? Pupa had ook een van de crack nail polish. Dit is een best duur merk. Maar als je het hebt dan heb je ook wat (:
Pupa komt met een nieuwe collectie, Very Vintage. Dit is wel een Limited Edition!
In het assortiment zit een gebakken ogenschaduw, een glossy eyeliner, een gloss lipstick, een blusher en een nagellak. Met roze achtige kleuren. Deze collectie is eind januari te koop, nu dus (:

De VERY VINTAGE collectie van PUPA brengt de jaren ’50 terug. Deze nostalgische en betoverende collectie is geïnspireerd op stijliconen zoals Grace Kelly, Audrey Hepburn en Jackie Kennedy en bevat unieke en onweerstaanbare producten met een moderne twist die de vrouwelijkheid direct versterkt en benadrukt. De ogen zien er geraffineerd en verleidelijk uit, de lippen zachter en voller en de nagels ultravrouwelijk en sensueel.

3 nieuwe kleuren nagellak, met de namen;
- Pink kiss
- Tiffanny fuchsia
- Divine red
Te koop voor €5.99
Maxi Silk Effect Illuminating Blush Trio,  er worden 3 kleuren prachtige gemengd in deze powder. Met 2 matte kleuren en een glanzende kleur. Voor een helder en natuurlijk resultaat. 
- Celebrity Peach
- Very vintage Rose
Te koop voor €22,00.


Brilliant Gloss Effect Lipstick, zoals de naam al zegt met een glossy effect, goed dekkend en lang houdbaar! Te koop voor €17.95- Cosmopolitan Fuchsia- Nude Rose-Coral Dream


Extra Black Glossy Eyeliner 
Extra zwarte vloeibare eyeliner met een longlasting glossy finish. De formule op waterbasis is makkelijk aan te brengen door de “Magic Tip” applicator. Oogheelkundig getest en geschikt voor de gevoelige ogen en contactlensdragers. Te koop voor €15.75.

Nou, wat vinden jullie ervan? Té roze of very vintage

Liefs, Nannick

Heel misschien kennen jullie Pupa wel? Pupa had ook een van de crack nail polish. Dit is een best duur merk. Maar als je het hebt dan heb ...