wekelijkse tip #2

18:37 Nannick 0 Comments

Niet veel mensen weten dat aardbeien bepaalde ingrediënten bevatten die ervoor zorgen dat je gebit word schoongemaakt én dat je tanden wit worden. Ze helpen om je gebit grondig te verschonen. Natuurlijk worden ze niet spierwit, maar het schijnt wel te helpen! Dus als je aardbeien eet, kauw zo lang mogelijk. Wil je snel even je tanden verschonen?
Gebruik aardbeien, het is niet iets waar je zomaar op komt, maar toch. Pak een aardbei, snij het door midden en wrijf het langs je tanden en gebruik het als tandpasta. Klinkt raar hé? Hoe vaker je dat doet hoe beter je tanden eruit zien!

Ook het zuur van een citroen geeft een blekend effect, alleen het zorgt wel voor tanderosie. Het tast je tandglazuur aan, daardoor worden ze ook witter, maar het geeft je tanden geen bescherming, daarom raad ik een citroen om je tanden te bleken. Ook een beetje bakpoeder op je tandpasta schijnt te helpen. Maar pas daar wel mee op als je tanderosie hebt of daar gevoeliger voor bent.

Liefs, Nannick

Niet veel mensen weten dat aardbeien bepaalde ingrediënten bevatten die ervoor zorgen dat je gebit word schoongemaakt én dat je tanden wit w...