Top 3 Beauty App's

15:55 Nannick 2 Comments

Inmiddels heeft bijna iedereen wel gehoord van de Iphone, Ipod, Blackberry en Android. Er zijn verschillende 'online winkels' waar je allemaal app's kan downloaden zoals: App store, Blackberry App world, Ovi Store, Android Store ect. Er zijn er duizenden, teveel om op te noemen. Sommige zijn gratis maar er zijn er ook een paar waar je voor moet betalen. Gelukkig is het meerdere deel gratis :). De top 3 beauty app's die jullie zo gaan zien zijn allemaal gratis!
Al een tijdje geleden heb ik een Ipod Touch gekocht, ik ben er sinds kort verslaafd aan #sstt. Dus bij mij staat mijn scherm vol met allerlei app's, en als eerst beauty&fashion app's :). Ik heb voor jullie de top 3 gratis app's op een rijtje gezet. Benieuwd de top 3 beauty app's ?

De allereerste applicatie is: Beauty aanbieding. Dit is een app die mensen helpt bij het besparen van geld voor beauty producten. Hier staan allerlei winkels op zoals: Douglas, Kruidvat, Etos, Ici Paris, Bijenkorf, DIO drogist, DA, ect! Als je een winkel selecteert krijg je alle beauty aanbiedingen te zien en hoeveel euro je bespaart! Verder laat deze app ook de nieuwe producten van elke winkel zien. Erg handig, geen krantjes meer :). Deze app is de populairste beauty app! En het is ook nog gratis, deze app kun je krijgen bij de Apple App Store. Ik weet niet of ze ook in andere store's verkrijgbaar zijn.

Op nummer 2 staat Total Beauty. Hieucrop staan van heel veel producten reviews. Niet uitgebreid natuurlijk maar gewoon meningen. Heb jij een product gezien maar weet je niet zeker of dit product wel goed is dan kun je snel en makkelijk deze applicatie gebruiken. Dit is vooral handig wanneer je geen computer bij de hand hebt om reviews te kunnen bekijken van verschillende beauty site's. Je kunt kiezen uit de categoriën: face, make-up, hair en body. Dan kun je kiezen welk product je wilt zien. Bijvoorbeeld concealer of maskers. Hier kunnen ook weer categoriën voorbij komen, zo kun je specifiek je product kiezen. Een nadeel is dat deze app helemaal in het Engels is. Ook de reviews. Deze app is weer bij de Apple App store te downloaden!

Dan op nummer 3 staat Barry M Lookz. Deze applicatie is super leuk. Er staan verschillende looks op voor je ogen en nagels! In filmpjes wordt het duidelijk uitgelegd. Van smokey eye's tot nude look. En van moeilijke nail art tot makkelijke. Er staan er nog niet zoveel op, maar er wordt hard aan gewerkt voor nieuwe lookz. Barry M Lookz is iets minder bekend als de andere apps. Je vindt er trouwens ook achtergronden, maar die zijn niet zo spectaculair. Maar deze kun je wel downloaden bij de App store, Blackberry App World en Android App. Op deze site kan je zelfs al kennis maken met deze applicatie.

Er zijn natuurlijk nog veel meer beauty app's zoals:
- OPI, hier zie je al hun kleuren nagellak en collectie's
- Beauty Tips, elke dag een engels talig beauty tip
- Lancome, informatie over de producten
- Glamour, spreekt voor zich
- En niet te vergeten; the Mirror, check de hele dag door je make up!

Welke beauty app's gebruiken jullie ? Willen jullie meer weten over de top 3 fashion app's?

Inmiddels heeft bijna iedereen wel gehoord van de Iphone, Ipod, Blackberry en Android. Er zijn verschillende 'online winkels' waar j...

2 reactie(s):

Anoniem zei

onwijs leuk bericht. handige app die aanbiedingen van beauty producten! bedankt

Graag gedaan! :) Ik heb ze zelf ook en vind ze inderdaad erg handig!
Liefs, Nannick