Kruidvat een make-up merk rijker!

18:44 Nannick 0 Comments

Toen ik te horen kreeg dat er binnenkort een nieuw product in de schappen van de Kruidvat zou liggen, was nogal blij! Ik wilde gelijk weten welk merk er komt. New York Color is een merk waar ik nog nooit van gehoord had. Het is een bekend merk in Amerika, net zoals Catrice. Steeds meer landen worden geconfronteerd met dit geweldige merk, nu ook eindelijk Nederland! En dan ook nog is in de bekende Kruidvat winkels. Dit nieuwe make up merk zal vanaf maart 2011 in de Kruidvat winkels liggen. We zullen dus nog even moeten wachten totdat we de spectaculaire producten kunnen zien. Mijn verwachtingen zijn hoog.
De New York Color collectie is heel erg groot en maar voor een klein prijsje! Het duurste (eigenlijk juist heel goedkoop) is €4.99! Dit zegt voor sommige mensen wel genoeg om het merk af te slaan, maar in Amerika is het een bekend merk wat bekend staat om kwaliteit en houdbaarheid! So what? Let's try! :).

Mathew Nigara, de ambassadeur van het budget make-up merk, heeft met vele modellen gewerkt zoals: Jessica Simpson, Kate Winslet, Marissa Tomai en Alek Wek. Dit moet toch wel wat over de kwaliteit zeggen?

Check dat assortiment! Echt groot!! :)
Dit is wat New York Color zegt over hun eigen collectie:
De NYC New York Color missie is het bouwen van een toonaangevende lifestyle merk dat boeit, bindt en inspireert vrouwen met prestige kwaliteit cosmetica tegen een goede prijs aan te bieden. Het creëren van innovatieve cosmetica dat iedere vrouw verlangen te bevredigen voor de nieuwste mode en beauty trends met behoud van een tijdloze, klassieke elegantie in elke levensstijl setting.Aan te vechten vrouwen om de kwaliteit en de waarde van NYC New York Kleur producten te vergelijken met prestigemerk cosmetica die in warenhuizen te verkopen tegen veel hogere prijzen. Om vrouwen de mogelijkheid te geven om meer cosmetica vaker te kopen, om nieuwe looks met minimale risico's te proberen, proberen om meer waarde voor hun geld krijgen en een goed gevoel over zichzelf trakteren op cosmetica aankopen.

Ik ben erg benieuwd naar hun collectie, en ook of dit make-up merk ook in de wat kleinere finialen van de Kruidvat komen. I hope, want de Kruidvat in Zetten is niet de allergrootste..
Zijn jullie ook zo enthousiast over New York Color?
Voor meer informatie surf naar de website van NYC.


Liefs, Nannick

Toen ik te horen kreeg dat er binnenkort een nieuw product in de schappen van de Kruidvat zou liggen, was nogal blij! Ik wilde gelijk wet...