NEW; 3 parfum for you

21:37 Nannick 0 Comments


Vanaf nu heb ik iets nieuws voor jullie, een beauty/fashion guide. Waarin ik jullie 3 producten laat zien. Dit kan met beauty te maken hebben (zoals dit bericht) maar ook met fashion. Dit hebben ze in de glamour ook, dus ik vond het wel leuk om dit ook te gaan gebruiken. Natuurlijk zijn het wel andere producten dan die in de glamour staan! 
Ik heb mijn top 3 geurtjes bij elkaar gebracht, in dit artikel ga ik over deze 3 parfums informatie geven. Zodat jij misschien een nieuwe favoriet erbij hebt :). Ik heb ze allemaal in de winkel geroken, dus ik weet wat ik schrijf. Ik hoop dat dit een beetje 'gangbare' parfums zijn, die iedereen kan kopen.  Ben je benieuwd naar deze geuren?
Als eerste het Playboy geurtje, ik beschrijf er hier maar een van. Namelijk Play it Spicy. De andere 2 van de collectie komen vast nog wel een keer. Ik ga er dieper op in als normaal. Maar het wordt niet té, anders wordt dit berichtje wel erg lang (:

Krijg nou niet een verkeerde gedachte omdat ik de Playboy ga beschrijven. No ladies, het is een lekkere sprankelende en glamourous geur. Voor de meiden die niet van zoete parfum houden kun je deze beter overslaan. De basis van Play it Spicy heeft een basis van Play it lovely en Play it Sexy. 
'De sprankelende oriëntaalse bloemnoot van Play It Spicy is de meest sexy en meest gewaagde van de drie geuren. Deze glamourreuze geur opent met de kracht van granaatappel, Bellini-cocktail en roze bes. Het hart verleidt de mannelijke zintuigen met een sprankelende bloemenmix van tijgerlelie, passiebloem en heliotroop, die op zijn beurt weer plaats maakt voor de sensuele basisnoten van amber, sandelhout en vanille'
De prijs voor deze sexy parfum valt mee! 
Voor 30 ml betaal je: €12.99, Voor 50ml €16.99. Deze parfum is ook een een deodorant verkrijgbaar. Deze kost €3.49. 

Topnoten: granaatappel, Bellini-cocktail, roze bes, Hartnoten: tijgerlelie, passiebloem, heliotroop, Basisnoten: amber, sandelhout, vanille-extract.
De verpakking is echt lady-like! Bedoeld voor jonge meiden, voor zo'n prijs kan je hem bijna niet laten liggen. Het product ziet er erg luxe uit, door alle details. Maar voor zo'n prijs, nothing! (:

Forbidden Rose heeft een prachtige lichte uitstraling. Deze is ook weer erg luxe, kijk dat roosje dat gebruikt wordt als dop! Deze parfum is gemaakt bij Avril Lavigne. Ik vind het ruiken naar bloemen en fruit, best wel een frisse geur! Het flesje is van geslepen glas en de hals van het flesje is gedecoreerd met zilver prikkeldraad, met een zwarte roos. Het prikkeldraad is daarnaast een accesoire! Een ring, hoe vet (: Ik weet niet of dit echt zilver van is, maar ik zou er niet teveel van verwachten. 

Dit is een zware geur die de hele dag op blijft zitten. De prijzen zijn iets hoger als die van Play it Spicy namelijk: voor 15ml €17, voor 30ml €25, 50ml is te koop voor €35. Wel iets duurder dus. Avril Lavigne heeft ook andere producten onder de naam Forbidden Rose, douchegel, body lotion en deodorant. Deze producten zijn ongeveer voor €13 te koop. 

Top: Rode appel, wijnperzik en zwarte peper, Hart: Lotusbloem, heliotroop en granaatbloem, Basis: Praline akkoord, sandelhout en vanille. 

Royal Desire laat vrouwen zichzelf als een koning voelen. Dat zie je ook op de campagne foto, Christina Aguilera zit zelf op zo'n luxe stoel. Hou je van luxe dingen en veel aandacht, dan is volgens Christina Aguilera deze parfum geschikt voor jou! 

Deze parfum heeft ook weer een fruitige mix met noten en bloemen. De geur is best wel licht waardoor je best wel veel moet gebruiken om lekker te ruiken. Hij zal niet een hele dag op blijven zitten.
Eau de Parfum 15 ml - € 17,00
Eau de Parfum 30 ml - € 25,00
Eau de Parfum 50 ml - € 35,00. Er zijn ook andere producten, douchegel, body lotion en deodorant. Deze zijn ook te koop voor ongeveer €13. 
Dit waren Play it Spicy, Forbidde Rose en Royal Desire. Ze zijn allemaal heel verschillend, op gebied van uiterlijk maar ook er omheen. Mijn voorkeur gaat naar Forbidden Rose, omdat deze er aantrekkelijker uitziet en een leuke dop heeft! Waar gaat jullie voorkeur naar uit?
Zal ik vaker een beauty/fashion guide doen? Of vinden jullie een lang berichtje niet zo interessant en hebben jullie liever informatie over 1 product ? Let me know!
Liefs, Nannick

Vanaf nu heb ik iets nieuws voor jullie, een beauty /fashion guide. Waarin ik jullie 3 producten laat zien. Dit kan met beauty te maken heb...