wekelijkse tip #3

19:04 Nannick 0 Comments

Allereerst; excuses voor deze late tip, vorige week was ik deze tip vergeten. Deze tip krijg je nu dus te goed!

De tip van deze week gaat over wimpers krullen. Door je wimpers te krullen lijken je ogen groter omdat je wimpers worden gekruld. Alleen weten we dat dit effect niet voor eeuwig is!
Niet iedereen gebruikt een wimperkruller, maar voor de meiden die het wel gebruiken zijn hier handige tips! Heb jij nou echte rechte wimpers van jezelf? Hoe zorg je voor een langdurig effect, kijk mee voor de handigste en snelste tips.


Tip 1: Gebruik je wimperkruller voordat je mascara aanbrengt, zo kun je goed bij alle haarwortels. Als je dit niet doet, loop je gevaar dat je wimpers kunnen afbreken. En dat willen we natuurlijk niet!
Tip 2: Zorg dat je wimperkruller schoon is, geen mascara restjes van de vorige keer.
Tip 3: Zorg ervoor dat al je wimpers mee neemt! Anders krijg je een raar effect wat niet zo mooi is.
Tip 4: Als je je krultang wilt verwijderen van je wimpers, ga er dan niet aan trekken. Maar schuif je krultang rustig open en haal hem eraf.

Dan nu de laatste en handigste tips!
Tip 5: Heb jij helemaal geen krullende wimpers? Je kunt er voor kiezen om je wimpers te krullen in 3 stappen, je begint onderaan je wimpers en dan steeds hoger. Neem de puntjes van je wimpers niet mee, want dit creëert een rare wimper.
Tip 6: Zoals we weten blijft je wimper niet de hele dag krullend. Wil je wel een langdurig effect? Volg dan deze tip. Hou je wimperkruller onder je haardroger op de laagste stand. Doe dit een tijdje, als je wimperkruller te heet is (voel met je vingers) moet je even wachten totdat het is afgekoeld. Anders beschadig je je wimpers. Als je wimperkruller een beetje warm is geeft het een mooie krul en een langdurig effect!

Liefs, Nannick

Allereerst; excuses voor deze late tip, vorige week was ik deze tip vergeten. Deze tip krijg je nu dus te goed! De tip van deze week gaat ...