wekelijkse tip #4 Niet te heftig

18:58 Nannick 0 Comments

Iedereen draagt wel is make up, sommige die nog niet erg verdiept zijn in de make-up wereld kunnen de make-up op een verkeerde manier dragen. Dit is niet om je iets te verwijten, maar een tip.
Je kunt bijvoorbeeld graag felle oogschaduw en een felle kleur op je lippen dragen, je legt het accent dan op je ogen én lippen. Het is handiger om het een wat minder opvallend te laten lijken, dan kun je met de andere uitblinken. Zo vermijd je het 'clown effect'. Wil je je ogen laten stralen? Houdt dan de andere delen zo neutraal mogelijk.


Gebruik bijvoorbeeld een felle oogschaduw met een nude lipgloss, of juist een fel rode lipstick met een licht bruine oogschaduw. De showy liplinder gecombineerd met dramatische make- up zoals het zo vaak op de tv is te zien, staat niet bij iemand die nog jong is. Het kan natuurlijk wel mooi staan, mits het gecombineerd is met een natuurlijke finish.
 

Nu hoop ik dat je aan deze tip wat heb gehad, leg het accent dus niet op beide onderdelen van je gezicht, je zult moeten kiezen! Maar afwisselen mag natuurlijk altijd. Fel rode lippen is net zo mooi als een heftige ooglook!

Liefs, Nannick

Iedereen draagt wel is make up, sommige die nog niet erg verdiept zijn in de make-up wereld kunnen de make-up op een verkeerde manier dragen...