wekelijkse tip #5 laat je oogpotlood goed zitten tot het einde van de dag

16:59 Nannick 0 Comments

Dit komt bij mij nou altijd voor. Ik heb nooit een dag waarop mijn oogpotlood uitloopt. Zo irritant! Ik hoop niet dat ik de enige ben want anders doe ik iets fout.. Dus ging ik vandaag aan de slag met Google. Ik ben verschillende dingen tegen gekomen, maar deze vind ik het makkelijkst en het beste.

De volgende tip vind ik ook erg handig, vooral 's avonds als je lang televisie hebt gekeken is dit een geweldige oplossing om bij te komen. Lekker maskertje op en dan dit er nog bij in plaats van komkommers :). Benieuwd naar de tips?

Om te voorkomen dat je oogpotlood uitloopt, kun je als je je oogpotlood aanbrengt een beetje waterproof eyeliner tussen je onderwimpers stippelen. Zo blijft het oogpotlood langer zitten en loopt het niet uit. Het maakt niet uit of je dit voor of na het aanbrengen van het oogpotlood doet.

Voelen je ogen heel moe aan? Druk dan twee watjes met warme melk of thee tegen je ogen. Ga er een kwartiertje mee liggen en neem erna een douche. En voilá je ogen zijn verzorgd en voelen zacht aan.

Liefs, Nannick

Dit komt bij mij nou altijd voor. Ik heb nooit een dag waarop mijn oogpotlood uitloopt. Zo irritant! Ik hoop niet dat ik de enige ben want a...