Bruno Banani Made for women

12:05 Nannick 0 Comments


Bruno Banani kwam begin februari met 2 nieuwe parfums uit: Made for women & Made for men. Een paar weken geleden heb ik een proef monstertje aangevraagd van de nieuwe parfum van bruno banani Made for women. Ik was erg benieuwd naar deze geur, gelukkig kreeg ik het monstertje een week later al binnen samen met Gucci Guilty (die review komt nog).
De laatste tijd zag je veel commercials voorbij komen van Bruno Banani; alles gaat om verleiden. Dan denk je bij jezelf, dit kan toch niet! Mhmm, you'll know when you try it.

Dit is de commercial: ik vind hem wel leuk bedacht, maar niet echt super leuk om naar te kijken. Wat wel leuk is dat je een soort van armband bij de parfum krijgt!


De fles vind ik erg leuk eruit zien! De flacon is roze en loopt schuin, dat zie ik trouwens heel erg vaak bij Bruno Banani. Een leuk kenmerk van Bruno Banani! Het armbandje zit vast aan de dop, dus telkens als je de parfum op wilt doen moet je eerst het armbandje eraf halen. Tegenwoordig hebben veel parfums iets 'extra', is het geen ring dan zien we een armband. Het is maar net wat je leuk vindt. 

Dit is wat Bruno Banani zelf over haar nieuwe parfum zegt:

Bruno Banani - Made for Women
De geur – heerlijk ruikend, speels, verleidelijk.De bloemig-fruitige watergeur wordt gekenmerkt door noten van rijpe bessen en een poederachtig akkoord van lentebloesem. Een ode aan de elegante charmes van de vrouwelijke jager. Meteen al een verbluffende aantrekkingskracht: de supervrouwelijke geur opent met een heerlijke cocktail van bramen en groene thee – elegante topnoten waardoor de nietsvermoedende prooi onweerstaanbaar wordt aangetrokken…
Sexy hart: het bloemig-fruitige hart van het parfum klopt warm als het hart van een vrouw. Het gaat hier om een moderne mix van perzik en ananas, met een sensueel accent van lelies en viooltjes. Een innovatief, zonnig akkoord dat de vrouwelijke sensualiteit en aantrekkingskracht van de draagster perfect weerspiegelt. Met gegarandeerd resultaat…
De overrompelende afronding van de geur laat de mannelijke prooi volkomen weerloos: in de basisnoot vinden we een originele combinatie van watergeuren met accenten van framboos en amber die de verleidelijke charme van de geur nog eens onderstreept.

Elke vorm van verzet is volkomen zinloos…Het ultieme lokaas – gemaakt voor de vrouwelijke jager die weet wat ze wil!
Wat mij betreft goed overtuigend toch!? Maar nu wat ik ervan vind:
Ik ben best blij met dit geurtje, ik kon niet wachten om het uit te testen. Al was het maar een klein monstertje met een beetje vloeistof erin - het is toch parfum! 

Mijn eerste reactie toen ik het zakje open maakte was: 'Wow! Wat zoet!'. Je moet echt oppassen dat je niet teveel parfum gebruikt. 
Toen ik het op deed ruik je heel goed de alcohol en is de geur echt heel sterk en zoet, gelukkig neemt deze geur snel af (want ik hou niet van sterke zoete geurtjes). Na ongeveer een paar minuten is deze parfum precies goed genoeg voor mij.

Maar een uur of 2 later ruik je helemaal niks meer van deze zoete geur! De geur is helemaal weg! Dat vind ik erg jammer, ik heb zelfs nog goedkopere parfum die langer blijft zitten. De prijs had voor mij dus flink omlaag gemoeten voor wat de geur voor effect heeft.

Voor de duidelijkheid, elke parfum op een andere huid is anders! Misschien kan deze parfum bij jou heel anders ruiken, dat ligt aan de samenstelling van je huid. Ben jij benieuwd hoe deze parfum bij jou ruikt? Probeer net als ik de gratis sample.

Ik ga deze parfum niet kopen, ik vind het eerlijk gezegd erg jammer dat de geur zo snel weg gaat. En de geur is voor mij in het begin echt te sterk!

Bruno Banani kwam begin februari met 2 nieuwe parfums uit: Made for women & Made for men. Een paar weken geleden heb ik een proef monst...