Essence LE - Blossoms ect.

16:10 Nannick 0 Comments


Eind april vinden wij weer een nieuwe limited edition in de make up schappen van Essence! Omdat de LE's van Essence zo'n succes zijn brengen ze om de 2 maanden een nieuwe collectie uit. Die natuurlijk tijdelijk in de winkels ligt! Eind Maart/begin April ligt er dan de Blossomse ect. collectie. De kleuren in deze collectie zijn erg kleurrijk en passen daarom ook precies bij de lente! Ik vind de promotie foto ook erg mooi! En er zitten ook 2 producten bij die nieuw zijn, het is iets wat Essence nog nooit van te voren heeft uitgebracht..

Zoals ik al zei is het een kleurrijke collectie, de verpakking vind ik ook super leuk!

Essence Blossoms Etc. Eyeshadow:
Fresh and shiny brengen de nieuwe duo oogschaduws jou vanuit de winter naar het zonnetje met de bloemen in het land. Het is een perfecte match, licht en donker bij elkaar. Elke kleur heeft een andere print. Je zult 3 nieuwe duo's tegenkomen: 01 Hint of Mint, 02 Bloom-a- Loom en 03 Forget Me Not. De prijzen van de oogschaduws van Essence zijn zoals altijd €1.99.

Essence Blossoms etc. Multi colour powder:
Wanneer je dit doosje opent komen er verschillende kleuren met een bloemenprint je te gemoed. De kleuren geven je een frisse look met een shimmer erbij! Verkrijgbaar in 01 Flower Power voor €2.99.

Essence Blossoms ect. Eye Pencil:
Iedereen houdt van de lente en zomer, zeker wanneer er 2 verschillende kleuren oogpotloodjes worden uitgebracht die passen bij de lente! Aqua blauw en paars. Verkrijgbaar in: 01 Bloom-a-Loom en 02 I Like voor €0.99

Essence Blossoms ect. Lipgloss:
Straks loop jij met deze shiny lipgloss over straat en niemand kan je weerstaan. Met deze 2 verschillende kleuren kom jij de lente wel door! Ze heten: 01 Flowerkissed en 02 Naive (wat is Naive?). En ook nog is voor een leuk prijsje €1.79

Essence Blossoms etc. Liquid Blush:
Deze vloeibare blush is lichtroze en plakt niet! Makkelijk aan te brengen met een applicatortje dat aan de dop vast zit. Het is een romige kleur en heet 01 Flowerkissed. Verkrijgbaar voor €2.49.


Essence Blossoms etc. Nail Polish:
Deze 5 nieuwe kleuren zijn echt de lente! De kleuren zijn: blauw, paars, geel, groen en aqua blauw. Het zijn niet echt de kleuren die ik snel zou dragen maar wel perfect om een zomerse look af te maken! Ze laten je nagels shinen en jouw dag is weer helemaal goed!
Ze heten: 01 Hint of Mint, 02 I Like, 03 My Yellow Fellow, 04 Bloom-a-Loom en 05 Forget Me Not.
Natuurlijk voor een budget nagellak prijsje: €1.79


 Essence Blossoms ect. Eau de Toilette:
Een parfum met de vorm als een nagellak. Met een lila kleur en een bloem op de verpakking (zoals de hele collectie). Draag dit geurtje op een zomerse dag en je zal de hele dag met een smile rond lopen.
Ik heb nog nooit een geurtje bij de collecties van Essence gezien, jullie? Alsnog vind ik dit een best wel groot prijskaartje hebben voor zo'n klein beetje, namelijk €6.99.

Essence Blossoms ect. Solid Parfume:
Deze ring vind ik echt leuk! Een bloem van stof erop en het maakt je look helemaal compleet. Als ik deze tegen kom ga ik die zeker kopen. Maar om terug te gaan naar de ring, het is maar €3.99. Of het van echt zilver is? Nee dat denk ik niet, dat is meestal met zulke goedkope ringen. Maar je kan er ongeveer een maandje plezier mee hebben! De ring is niet in meerdere kleuren verkrijgbaar.


Zo, dit was de Blossoms ect collectie! Ik weet niet zeker of deze collectie ook naar Nederland komt, maar voor de meiden die op de grens wonen: in Duitsland komt deze collectie zeker weten!
Ik hoop echt dat het ook in Nederland komt. Verder heb ik niet echt favorieten. De enige producten die me aanspreken zijn: ofcourse de ring en de Multi colour powder.

Wat zijn jullie favorieten?

Eind april vinden wij weer een nieuwe limited edition in de make up schappen van Essence! Omdat de LE's van Essence zo'n succes ...