MAC Quite Cute collectie

11:00 Nannick 0 Comments


Yeaah! De collecties van MAC vind ik altijd zo mooi! Maar ik vind het te duur om te kopen. Ik wil eigenlijk wel een product van de MAC, dan kan ik ook testen of dit zo'n goed product is! Iedereen is er enthousiast over... misschien komt het ooit nog een keer. 
MAAR eind April komt er een nieuwe collectie van MAC genaamd Quite Cute. Deze collectie bestaat uit roze kleurtjes, Hello Kitty en Cupcakes! De geszichten van MAC bij deze collectie zijn de Harajuku girls uit Japan! De blushes bevatten ook hartjes, helemaal cute dus! Kijk mee voor de producten..
Deze collectie komt naar alle MAC counters in Nederland, we weten nog niet precies wanneer maar dat zal rond eind April zijn. Maar eerst deze schattige producten.! So sweet!

Zoom Lash zijn de nieuwe mascara's. Ze geven je valse en grote wimpers! Maarja dat belooft iedere mascara... Ze zijn te koop voor €15 en komen bij het vaste assortiment!
Cutie Eyeshadow Quad is verdeeld in 4 kleuren: Moshi Moshi, Goody Goody Gum Drop, Boycrazy en Azuki Bean. Het zijn echt leuke namen haha :) Deze 4 kleuren oogschaduw zijn samen €38 waard.
Penultimate Eyeliner Black wordt toegevoegd aan het vaste assortiment! En is te koop voor €17.50!


De Lipstick is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren met de namen: Playing Koi, Saint Germain (komt in het vaste assortiment), Candy Yum-Yum, Quite Cute en Play Time. Ze kosten €17.50.
Plushglass is er in 4 kleuren, natuurlijk bijna allemaal roze tinten. Maar er zit ook een nude kleur bij, deze vindt ik niet bij de collectie passen. De prijs weet ik niet precies, maar ik gok rond de €19.
Lip Pencil zijn lange potloden waarmee je je lippen een kleur en randje kan geven om je lipgloss. Ze zijn er in 3 kleuren en namen: In Synch, Naked en Boldly Bare. Al deze potloodjes komen je misschien bekend voor want ze zijn opnieuw geproduceerd. Maar al wel eerder verkocht.


Dan de schattige Mineralize Blush, met hartjes erin! Ik vind ze echt zo cute! Past precies bij de collectie :). De prijs weet ik niet precies, maar rond de €20 mag je wel verwachten. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Giggly, Sakura en Miss Behave. Rare namen als je het mij vraagt...
De Nail Lacquer zijn maar 3 kleurtjes :( Maar wel hele leuke kleurtjes met leuke namen: Ice Cream Cake, Little Girl Type en Mischievous! Deze kleuren zijn verkrijgbaar voor €12.
De false lashes komen permanent in het vaste assortiment, ze zitten vol met shimmer en glitters! Deze is te koop voor €14!


Ik wil deze collectie echt heel graag in het 'echt' zien. Net als de Peacocky collectie, maar dat heb ik nog steeds niet gedaan. Hebben jullie daar al producten van gekocht? En hoe bevalt deze Quite Cute collectie jullie? Mij mij heel goed en mooie kleuren!

Yeaah! De collecties van MAC vind ik altijd zo mooi! Maar ik vind het te duur om te kopen. Ik wil eigenlijk wel een product van de MAC,...