MNY Material Girl oogpotlood

19:15 Nannick 0 Comments


Bij mijn beauty shoplog zagen jullie mijn nieuwe oogpotlood voorbijkomen. Normaal gebruik ik die van Essence, maar ik vindt dat die snel uitloopt en zorgt voor vlekken onder mijn oog. Het was daarom tijd om een oogpotlood uit te proberen van een ander merk. Bij de Etos kwam ik uit op het oogpotlood van de nieuwe collectie van MNY uit: Material Girl. Ik heb het potloodje gelijk getest en ben ik er tevreden over?

JAAA! Ik ben echt blij met dit potloodje, de verpakking is super leuk en er komen geen vlekken meer onder mijn ogen.
De punt was heel scherp, maar als je dit natuurlijk vaak gebruikt dan blijft het puntje niet meer zo scherp. Meestal vind ik een hele scherpe punt niet zo erg fijn, maar dat viel bij deze oogpotlood reuze mee!

MNY oogpotlood met punt.

Hier zie je de swatches, het is erg fijn om met dit oogpotlood te werken. Je kan zelf bepalen hoeveel je gebruikt. Het bovenste (donkerste) streepje zijn 2 vegen op mijn huid. Als je 1x heel licht over je huid heen gaat krijg je het onderste streepje. Ik vind persoonlijk het bovenste streepje het mooist, daar is de kleur echt zwart. Maar dit kan natuurlijk verschillen waar je het wilt gebruiken, als je het als eyeliner gebruikt kun je beter het bovenste streepje nemen, wil je een streep onder je waterlijn kan je beter het onderste streepje gebruiken.
Swatches, dik en dun streepje
Ik ga vanaf nu proberen om zoveel mogelijk full face foto's maken.
Bij deze foto heb ik bij het linkse oog een streep op en onder mijn waterlijn gezet. Bij het rechtse oog alleen op mijn waterlijn. Je oog ziet er gelijk heel anders uit qua vorm. 

Full-face foto.
Linkse oog van dichtbij.
Even kort samengevat, de minpunten waren echt moeilijk om te bedenken haha.

Pluspunten:
- De verpakking
- Niet zo scherpe punt
- Geen vlekken
- Handig in multitasken :)
- Makkelijk vast te houden in de hand omdat 'ie niet erg groot is.
- Houdbaarheid is super lang!

Minpunten:
- Als je het dopje er telkens vanaf haalt wordt het potlood vies, maar dit is niet zo erg!
- Als het een draaibare oogpotlood was zou het nog beter zijn!

Bij mijn beauty shoplog zagen jullie mijn nieuwe oogpotlood voorbijkomen. Normaal gebruik ik die van Essence, maar ik vindt dat die snel ui...