Nieuwe Labello: Labello Fruity Shine Guave

17:00 Nannick 0 Comments

We zijn bezig met allemaal lentekriebels, onze hoofdjes staan helemaal in teken van zon, zomer, strand en warm weer! Maar ons gezicht moet er natuurlijk ook bij staan. We kennen allemaal wel het merk: Labello. Het merk dat lekker ruikt, en je verzorgende lippen bezorgt. Labello komt met een nieuwe labello, oh dat klinkt heel raar. Benieuwd welke?

De nieuwste Labello Fruity Shine Guave een nieuwe formule van het merk Labello. Het geeft je glanzende lippen en verzorgt je lippen ook nog! De labello geeft een licht roze kleur af op je lippen.


Dit zegt Labello zelf over haar nieuwe formule:

Door de langdurige hydratatie houdt het je lippen zacht en soepel en de heerlijke exotische smaak zorgt voor het ultieme vrolijke lente en zomergevoel! Je lippen blijven zacht, soepel, sensueel en zijn om te zoenen

Dit is hoe je de nieuwste Labello zal tegen komen in de winkels, hij ligt er vanaf nu! Deze labello is te koop voor €2,39. Ik zeg: "Hello Fruity Shine Guave!"

We zijn bezig met allemaal lentekriebels, onze hoofdjes staan helemaal in teken van zon, zomer, strand en warm weer! Maar ons gezicht moet e...