NOTD || Catrice "Plum Play With Me"

15:50 Nannick 0 Comments

Een tijd geleden heb ik deze kleur gekocht, Plum Play With Me nummer 120. Het is echt een mooie 'standaard' paarse kleur. In het begin vond ik de kleur super leuk maar daarna werd lol ermee steeds minder. Gister was ik weer eens bezig met het swatchen van nagellak kleuren. Ik zat te twijfelen om deze kleur, maar ik zie deze kleur na een lange tijd weer eens op me nagels. En ik moet zeggen, op dit moment heb ik er weer een nieuwe favoriet bij :) De kleur is trouwens heel anders als ik me nagels binnen fotografeer. Benieuwd naar Plum Play With Me?

De kwastjes van Catrice vind ik altijd heel erg fijn, ze zijn best groot en breed. Maar dat vind ik juist fijn.
Plum Play With Me is dekkend met 1 laag. Je ziet alleen een paar lichte en donkere vlekken, maar met 2 laagjes is dit helemaal weg.

Ik moet er ook bij zeggen dat de kleur verschilt per nagellak, bij de kleuren van Catrice merk ik dit heel erg. Bij een ander is de kleur goed dekkend en bij mij met vlekken erin. Het ligt eraan hoe vet je nagels zijn. Dit kan dus verschillen!


Zó, de kleur gaat in eens van een felle paarse kleur naar een iets donkere diep paarse kleur. Toch wel raar als je dit fotografeert. In het 'echt' valt het veel minder op! 
Maar deze 'nieuwe' kleur die ik al een tijdje heb vind ik voor €2.50 erg goed! Ik ben trouwens sowieso erg tevreden over alle lakjes van Catrice. Goedkoop merk met een duur effect.

Ik raad jullie deze kleur zeker aan! Definitely voor de echte paarse liefhebbers!

Een tijd geleden heb ik deze kleur gekocht, Plum Play With Me nummer 120. Het is echt een mooie 'standaard' paarse kleur. In het be...