Celeb News || Lady Gaga

11:30 Nannick 0 Comments


Vanaf nu komt er elke vrijdag een berichtje met de titel Celeb news! In dat berichtje schrijf ik verschillend nieuws, dit kan over het dagelijks leven zijn maar ook op gebied van beauty! Dit keer is Lady Gaga de eerste, we zagen Lady Gaga verschillende keren in rare jurken en outfits lopen. We zijn wel wat gewend van haar, maar ze kruipt nu ook in de pen!
Lady Gaga vertelde op een tijd geleden op twitter dat ze columns gaat schrijven voor het V-Magazine.
De columns zullen niet over haar persoonlijke leven gaan maar over haar kijk op de 'mode'! Dit was eigenlijk wel te verwachten naar wat voor outfits wij bij Lady Gaga gezien hebben. Maar alsnog super leuk om te lezen natuurlijk!
De column van Lady Gaga zal maandelijks in de V-Magazine verschijnen. Je kunt de columns ook op de site van het V-Magazine lezen.


The Little Monsters van Lady Gaga kunnen de vormgeving bepalen en tekeningen insturen. Elke maand is één iemand de gelukkige!
Vanaf volgende maand in het V-Magazine is Lady Gaga niet alleen singer, songwriter, producer en model maar ook columnist! Haar eerste column zal op 12 mei (zomereditie) te lezen zijn in het V-Magazine.

Vanaf nu komt er elke vrijdag een berichtje met de titel Celeb news! In dat berichtje schrijf ik verschillend nieuws, dit kan over het d...