The Girl meet the Boy

08:55 Nannick 0 Comments


De boyfriend look is een zeer geliefde look, op de catwalk wordt je ermee dood gegooid! Zelfs celebrity lopen ermee en als zij het kunnen, kunnen wij dat ook! Je ziet het overal, de trend is er al een tijd en daarom vond ik het hoogste tijd om er wat meer over te vertellen en ook omdat een goede vriendin vroeg wat je hier bij nou kunt dragen. In dit artikel kom je alles te weten over de nieuwe stijl: The boyfriend look.

De vraag die de meeste meiden aan zichzelf stellen is: "Is deze look nou niet te stoer of jongensachtig?".
Ik begrijp die vraag heel goed, vandaar ook de naam boyfriend. Maar het antwoord op deze vraag is: dat is het helemaal niet! Het ziet er stoer uit maar dat heb je helemaal zelf in de hand, je kunt het ook minder stoer maken door de juiste kleding te combineren.


Het is een look waarbij het net lijkt dat je een leuke outfit uit de mannenkast hebt getrokken, als je zo denkt; zit je helemaal goed! Het is een comfortabele look! Voor de boyfriend look kun je lekker gek doen, je mag het zo leuk maken als jij het wilt! Voor de ultieme look mix je mannenitems door elkaar. Maar toch wil je het girly houden en trek je een paar leuke schoenen met hoge hakken aan! Geen klein hakje maar echte hakken!

Er zijn dan maar ook 3 belangrijke regels bij een boyfriend look:
1. Hou het simpel en oversized.
2. Sla de pijpen van je broek een paar keer om.
3. Combineer het met een girly touch.


Maar met wat kun je een boyfriend look nou combineren? Eigenlijk kan alles, als je het maar niet te strak houd!

- Een simpele lange blouse, deze look vind ik het leukst. Als je het over oversized hebt, moet je dit zeker doen. Dit kan gewoon met een mannen blouse.
- Baseball vest.
- Een simpel hemd!

- Een t-shirt met een leuk vestje. Niet al te strak, anders ben je het hele effect van de look kwijt.

Wat je vooral niet moet vergeten bij deze look is accessoires en schoenen! Denk aan grote tassen, hoge hakken, oversized sjaal, armbanden en kettingen en ga zo maar door.
Als je de perfecte schoenen aan wilt trekken bij deze look ga dan voor hakken, hoge hakken! Zoals deze van de h&m.
H&M - €49.95

H&M - €39.95

H&M - €14.95

H&M - €7.95

H&M - €4.95

Bij deze look hoort natuurlijk een mooie vintage tas, een grote ring! Als je een blouse combineert met de baggy broek dan staat een dun riempje ook erg leuk. Dit riempje moet niet te strak zitten. Laat het lekker baggy. En de schoenen zijn wel duidelijk: hoog, vintage, print en stylish.
Katie Holmes is al met deze boyfriend look gespot!


Ik vind deze boyfriend look erg leuk en heel stylish. Lekker baggy een heel handig voor de zomer en lente. Zien jullie jezelf al met deze look lopen?

De boyfriend look is een zeer geliefde look, op de catwalk wordt je ermee dood gegooid! Zelfs celebrity lopen ermee en als zij het kunnen,...