Jouw Extra voordeelkaart Kruidvat

11:32 Nannick 5 Comments

De Kruidvat heeft sinds deze week iets super leuks! Namelijk de Extra voordeel kaart. Een kaart waarmee je elke dag leuke aanbiedingen of kortingen krijgt die bij jou passen. Je krijgt bijzondere cadeaus, stapel korting en je kunt punten sparen voor een cadeau. Verder kan je al je wensen zelf invullen en het is GRATIS! Ben je benieuwd hoe het werkt? Ik leg het allemaal voor je uit...


Dit krantje met de voordeel kaart kreeg ik toen ik gister in de Kruidvat was in mijn handen gedrukt. Ik dacht dat is vast zo'n flut kaartje, waar je voor moet betalen. Maar het was gewoon gratis, altijd leuk om te proberen dus. Ik moest naar de Kruidvat site gaan om me te registreren. Dit wijst allemaal voor zichzelf.


Hoe werkt het?
1. Haal jouw voordeel kaart bij de Kruidvat en telkens als je iets koopt krijg je punten. Die punten kan je sparen tot een bepaald aantal waarbij je een cadeau krijgt. Bijvoorbeeld een shampoo van Pathene, de cadeaus kunnen veranderen!
2. Registeer je via de Kruidvat site en vul je gegevens in. Die hebben ze nodig voor als ze jou een cadeau willen opsturen. Als je een kindje hebt/krijgt krijg je zelfs in het begin al een cadeau. Speciaal voor de moeders :). Het is allemaal heel erg duidelijk aangegeven!


3. Elke dag krijg je één aanbieding, toevallig van vandaag (2 april 2011) is dat 25% korting op CD's en DVD's. Daar heb ik dus niks aan maar misschien iemand anders wel. Elke dag is er een andere aanbieding. Komt er een aanbieding goed van pas kun je het opslaan en uitprinten.
4. Ga met de voordeelkaart en je kortingsbon naar de Kruidvat. Zonder een van die 2 krijg je geen korting!
Let dus goed op of je niet iets vergeet.

Je kunt punten sparen, elke keer als je iets koopt bij de Kruidvat en de kassa stagaire haalt je pas door de scan krijg je punten erbij! Ook bij het registreren krijg je meteen al punten! Ik heb er op dit moment 25, bij 90 punten krijg je een shampoo van Pathene gratis!

Folder

Folder
De extra voordeel kaart zit in een folder met allemaal uitleg (die je bij de Kruidvat kunt halen). De kaart zit vast geplakt in het midden. Er zit zelfs een spiegeltje in met erop geschreven: "jouw glimlach". Nou die glimlach komt vanzelf wel als ik al die kortingen zie!

Hihi, mezelf en de camera in het spiegeltje
Bij het registreren vragen ze ook wat jou ultieme droomdag is! Deze zou ik wel invullen want dan maak je kans op jouw droomdag. De meest originele pakken ze eruit! Mijn droomdag is dat ik wordt opgemaakt door visagisten en heel veel uitleg krijg over make-up. Een uitnodiging bij een make-up event lijkt me ook erg leuk.


Ik vind deze kaart echt super handig, het is helemaal gratis en je hoeft er niet veel voor te doen. Alleen registreren en de rest gaat vanzelf. Ik ben benieuwd naar de aanbieding van morgen, hopelijk iets met make-up!


Hebben jullie de extra voordeel kaart van het Kruidvat al?

De Kruidvat heeft sinds deze week iets super leuks! Namelijk de Extra voordeel kaart. Een kaart waarmee je elke dag leuke aanbiedingen of ko...

5 reactie(s):

Anoniem zei

Ja! Gelukkig wel, na jouw berichtje gelezen te hebben ben ik gelijk naar de Kruidvat gegaan om ook een voordeelkaart te bemachtigen.

Groetjes, Nanny

Anoniem zei

Ja maar geen spiegeltje

????

Nee inderdaad, zoiets hoorde ik ook. Ze zijn vernieuwd, wat precies vernieuwd is, weet ik niet. Maar een spiegeltje vind ik persoonlijk wel leuker!

Anoniem zei

Jaaaa ik ook, nou vind ik het niet meer leuk :-(

Anoniem zei

Ik geloof dat de server van kruitvat eruit ligt