Catrice: Multi Colour Rouge Riviera Rose

18:29 Nannick 1 Comments

Een paar maanden terug was het nog volop winter, het jaargetij waarin ik altijd heel bleek ben. Dit is super irritant want veel mensen zien me aan alsof ik ziek ben, maar dat is niet zo. Ik was op zoek gegaan naar een subtiel kleurtje dat ik op mijn wangen kon aanbrengen. Niet te heftig want anders lijk ik net een clown. Aangezien ik blush/rouge niet vaak koop ben ik begonnen bij een mooi, bekend en kwalitatief merk, Catrice dus. Ik kwam uit bij de multi-colour rouge/blush van Catrice. De verpakking ziet er simpel uit, en de pan bestaat uit 4 verschillende kleuren waarbij je de lichtste kleur als highlighter kunt gebruiken. Deze blush komt volgens mij uit het oude assortiment want hij lag in de uitverkoop bak bij het Kruidvat

De 4 verschillende kleuren vind ik goed bij elkaar matchen, ze bevatten allemaal een shimmer. De kleuren kun je omschrijven als wit, licht roze, beige/oranje en licht bruin. Je kunt er voor kiezen om de kleuren apart te gebruiken maar de kleur is mooier als je alle 4 de kleuren tegelijk gebruikt. Het is nogal moeilijk om met een grote blush kwast 1 kleur uit de pan te gebruiken.


De verpakking ziet er goed uit, zoals altijd bij Catrice. Simpel maar toch kijkt het luxe en niet al te veel poes pas. Er zit in totaal 5 gram in. Het doosje gaat makkelijk open en dicht zonder je nagels te beschadigen, een echte must voor mij. Want daar heb ik echt een hekel aan, bij producten waar ik lang over moet doen om het open te krijgen leg ik gelijk weg. Ik ga me nagels niet verprutsen, er liggen vast nog wel soort gelijke producten. En dan de swatches!


Het was heel moeilijk om dit goed op de foto te krijgen want de kleuren zijn niet erg gepigmenteerd. Je moet wel even goed kijken voordat je de verschillende kleuren kunt zien. Zoals je ziet geeft deze blush geen optimaal resultaat. Maar wel genoeg voor mijn gezicht omdat ik al een lichte huidskleur heb. Ik breng deze blush uit op mijn wangen en iets naar mijn jukbeenderen. Ik gebruik hiervoor de brush blush kwast van Essence. De highlighter, de hele rechtste kleur gebruik ik als touch boven mijn jukbeenderen. Dat zorgt ervoor dat je een sportieve glow krijgt.
Deze blush blijft niet de hele dag zitten, maar dat verwacht ik er ook niet van.


>>  Iets voor jou als je net zoals ik een wat lichtere huid hebt, en tevreden bent met een minder gepigmenteerde blush/rouge. En ook iets voor jou als je er niet al te veel geld aan wilt uitgeven.
>>  Niet voor jou als je een bruine huidskleur hebt, en ook niet voor jou bedoeld als je niet van minder gepigmenteerde blush/rouge houdt. 

Deze blush heb ik gekocht bij het Kruidvat bij de 50% kortingsactie. Volgens mij ligt deze rouge/blush niet meer in het vernieuwde assortiment, maar het bewijst wel wat je kunt verwachten van de pigmentatie van de blush/rouge van het merk Catrice. 

Weet jij nog niet alles over het aanbrengen van blush? Bekijk dan dit artikel even, daar staat alles wat je nodig hebt.

Een paar maanden terug was het nog volop winter, het jaargetij waarin ik altijd heel bleek ben. Dit is super irritant want veel mensen zien ...

1 reactie(s):

Sophie zei

Mooie blush hoor! Hij is alleen niet uit een LE maar gewoon uit de oude collectie van Catrice ;)