Hoe zit het nou met mijn nagels?

19:16 Nannick 2 Comments

In het vorige artikel hebben jullie mijn nagels ook al kunnen zien. Toen ik een product vast had, ik ben weer aan het genieten van mijn nagels. Een tijd geleden ben ik begonnen met knoflook nagellak.Weet je het niet meer? Lees dan dit en dit artikel even. Het is ongeveer 2 maanden geleden dat ik ben begonnen met de knoflook nagellak. Na een paar weken had ik jullie een update gegeven waarin stond hoe mijn nagels eraan toe zijn. Dat doe ik nu dus weer. Ik kan je vast vertellen dat ik heel erg tevreden ben met de lengte....

Ik was telkens aan de slag gegaan met het opdoen van die vieze nagellak. De geur was nog steeds niet te verdragen. Op sommige dagen was ik het wel vergeten te gebruiken, typisch iets voor mij. Ik bracht het 's avonds voor het douchen aan zodat zo min mogelijk mensen last van de geur hadden. Dit deed ik om de 5 dagen.

Nagellak potje met stukjes knoflook
Sinds 2 weken gebruik ik de knoflook nagellak niet meer, ik vond het te onhandig en ik zag geen resultaat. 2 weken terug waren mijn nagels echt super lang, voor mijn doen. Ze waren heel erg slap maar ik hield vol dat dat wel beter werd als ik nagellak ging dragen. Nou mooi niet dus, ik was super voorzichtig want ik was bang dat ze zouden afbreken. Gelukkig zijn er maar 3 nagels afgebroken. Ik besloot zaterdag om mijn nagels wat korter te knippen en te vijlen. Dat was weer een hele tijd geleden, ik knip mijn nagels nooit. Maar voor nu was het wel even nodig.


Ik heb nu niet hele lange nagels, zodat ik ze niet stoot en ze niet kunnen breken. Mijn nagels zien er volgens mij nu verzorgd en niet te lang uit. Ik vind de lengte prima, mijn nagels zijn nog steeds zacht en broos. Maar doordat ik mijn nagels iets korter heb geknipt heb ik hier geen last van, want zo kunnen ze ook niet afbreken. Er zitten alleen wat velletjes rondom mijn nagels, maar die gaan langzamerhand weg.

De conclusie is dus dat de knoflook nagellak bij mij niet werkt. Een paar weken maar, ik gok dat het zo'n 2 en halve week heeft gewerkt. Ik vind dit erg jammer want ik wilde heel graag sterke nagels en lang. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat ik geen lange nagels wil, want dat staat bij mij niet zo mooi. Ik heb nu de goede lengte, zodat ik makkelijk vaak nagellak kan swatchen en dat het er ook nog mooi op de foto staat. En ja, ik ben er erg blij mee!

Ik kan niet echt in schatten of ik deze nagellak zou aanraden voor iedereen. Eigenlijk niet, want ik heb geen verbetering gezien. Maar elke nagels zijn verschillend, ik heb andere 'soort' nagels dan jullie. Het kan dus een hele andere werking hebben, bij mij niet de goede. Maar misschien werkt het bij een van jullie wel? Ik zou het gewoon proberen, als je het niet probeert weet je ook nooit het resultaat.
Dit zijn de voor en na foto's, ik vind het nu erg lelijk om mijn nagels zo kort te zien. En een ramp om op mijn site te zetten.

Voor

Na 2 en een halve maand
Een hele verbetering, al zeg ik het zelf! Deze lengte hou ik voorlopig aan, ik ben weer druk aan het swatchen van nagellak dus jullie kunnen weer leuke nagellak artikelen verwachten. En ik heb een leuke nail art in gedachten.... En zijn jullie al benieuwd naar de Herome W.I.C Graffiti Nail Art. Ik heb hem hier! Haha ik maak jullie lekker nieuwsgierig. Jullie zullen vanzelf alles zien op lovebeautyandmore.

Hebben jullie knoflook nagellak al eens geprobeerd? En zo ja, wat was het resultaat?

In het vorige artikel hebben jullie mijn nagels ook al kunnen zien. Toen ik een product vast had, ik ben weer aan het genieten van mijn nage...

2 reactie(s):

Ik ben de knoflook nagellak nu aan het proberen. Hopelijk werkt het bij mij wel en anders zal ik dan toch maar een hoopje geld moeten uitgeven aan de Herome nagelverharder...

Herome zal ik niet proberen! Je kunt beter het merk Trind proberen, dat wordt door veel mensen aangeraden. Ik ga het zelf ook proberen.