Tip || Nagelfestival bij het Kruidvat

12:10 Nannick 0 Comments


Zo te zien doet de Kruidvat er alles aan om een bekende en populaire drogist te worden. Na de stapelkorting en 50% korting komt er ook nog (om alle naillovers inkopen te laten doen) een nagelfestival. Dubbel zoveel korting op alle nagel producten zoals, nagelvijlen, nagellak, removers, nepnagels, nagelverzorging etc. Het is namelijk 1+1 gratis.

Ik ben dol op de kortingsacties van de Kruidvat, en helemaal wat betreft nagellak! Alle combinaties zijn mogelijk, alles wat je koopt bij nagelproducten krijg je er een gratis bij. De merken Kruidvat, Herom, Essence, L'Oreal, Catrice, Gosh, Rimmel, Maybelline, 2True en NYC doen mee met deze actie.

Deze actie loopt van 10 mei t/m 22 mei 2011! 
Er staan zeker nog wat lakjes op mijn wishlist. Onder andere van Catrice, Gosh en NYC. 21 mei ga ik naar Amsterdam, alleen dan zullen alle nagelproducten wel grotendeels op zijn. Maar 10 mei ga ik ook wel even langs de Kruidvat in Zetten.

Zijn jullie aankomende dagen ook bij het Kruidvat te vinden?

Zo te zien doet de Kruidvat er alles aan om een bekende en populaire drogist te worden. Na de stapelkorting en 50% korting komt er ook ...