Paul Frank Lipsmackers

10:42 Nannick 0 Comments

We kennen allemaal Paul Frank toch wel, met dat schattige aapje? Je hebt er tassen, boeken, schriften, etuis en nog veel meer van. Van kantoorartikelen naar beautyproducten, het moet niet gekker worden. De beauty gaat langzaam vooruit in Nederland. Paul Frank presenteert nu de lipsmackers, ze zijn in verschillende smaakjes. Zoals aarbei, banaan en kokosnoot. Lijkt me lekker toch?

De collectie bestaat niet alleen uit lipsmackers, namelijk ook nog uit een make-up tas, laptoptas, sleutelhanger en een portemonnee.
Toilettas met 4 smaken lip smackers €13.95
Roze laptoptas €59.95
Portemonnee €19.95
Trio lipgloss €7.95
Blikje met 3 smaken lip smackers €7.95
Sleutelhanger €6.95


Al met al best duur, maar daar in tegen krijg je een vrolijk product terug. De lip smackers zijn exclusief te koop bij de Douglas. Op alle artikelen staat natuurlijk een vrolijk aapje, een feest om dat in je stash te hebben.
Je kan alles kopen bij de Paul Frank webshop. Of de parfumerie Douglas, alleen in de wat grotere finialen. Gaan jullie de lipsmackers van Paul Frank kopen? Of laat je het bij de andere lipsmackers?

We kennen allemaal Paul Frank toch wel, met dat schattige aapje? Je hebt er tassen, boeken, schriften, etuis en nog veel meer van. Van kanto...