Wekelijkse tip #7 Gratis samples?

18:32 Nannick 0 Comments

Vandaag heb ik voor jullie een hele handige en leuke tip. Eerst was ik nooit into de samples. Zoals een sample van een nieuwe parfum dat binnenkort uitkomt (of al in de winkels ligt), een sample van een douchegel en ga zo maar door. Ik heb er inmiddels al heel erg veel, en ja ik heb er nog veel uit te proberen. Maar al die samples die haal ik van een hele handige site. Namelijk Proefmonsters.nl. Misschien kennen jullie deze site al, maar als nog een handige tip!


Ik krijg om de zoveel tijd een nieuwsbrief, daar heb ik me voor aangemeld. Anders moet ik telkens op die site gaan kijken en dat vind ik teveel werk. Haha, ik ben een beetje lui. Maar goed, als ik die mail dan binnen heb staan er wel een paar leuke dingetjes bij. Laatst bijvoorbeeld een sample van Gucci Guilty, Pink of Joy van Lacoste, een sample van bodylotion en ook van Yves Rocher. Meestal kies ik alleen voor parfum en andere dingetjes daar om heen. Ik vul gewoon mijn adres in, en hopelijk is de voorraad nog groot en krijg ik ook een sample. Ik vind het altijd erg leuk om dat binnen te krijgen, ook al is het maar een klein beetje. Aan de sample van Gucci Guilty ruik ik nu nog steeds elke dag, die geur is zo lekker! Het wordt bijna een ritme, haha.

Maar goed, ze hebben dus elke keer verschillende aanbiedingen maar ook samples die gewoon gratis zijn. Er zijn ook nog anderen producten zoals spulletjes voor baby's en dingen voor in de tuin. Maar daar moet je meestal wel voor betalen, daar zit ik alleen niet van te springen. Hopelijk snappen jullie dat... Zo ziet de nieuwsbrief er ongeveer uit. Je kunt je bovenaan op de website aanmelden voor de nieuwsbrief. Wat ik zelf erg handig vind, want zo hoef je niet telkens op de site te kijken.


Ik vind het een erg handige site en zo af en toe vind ik het wel leuk om zoiets te 'bestellen'. Kenden jullie deze site al? Zo niet, dan is deze tip mooi meegenomen.

Vandaag heb ik voor jullie een hele handige en leuke tip. Eerst was ik nooit into  de samples . Zoals een sample van een nieuwe parfum dat b...