Limited Edition || Essence Ballerina Backstage

20:23 Nannick 0 Comments


Ondertussen ligt de limited edition van Essence genaamd 50's Girl Reloaded in de winkels. Van deze collectie was ik niet erg enthousiast, er zitten voor mij geen leuke dingetjes bij. Maar bij deze nieuwe collectie maakte ik toch wel een heel klein sprongetje. Deze nieuwe collectie genaamd Ballerina Backstage is geïnspireerd door de succesvolle film Black Swan. Deze collectie is eind juli/begin augustus in de schappen bij het Kruidvat te vinden. Zoals Essence zelf zegt: "who hasn’t dreamed of floating across the stage as a prima ballerina while the crowd erupts into tremendous applause?" 

Essence komt met een nieuw product (voor hun assortiment), genaamd eye soufflé's. Dit zijn sterk gepigmenteerde oogschaduws die zouden moeten zorgen voor een nog intensere uitdrukking van je ogen. Het heeft een zachte textuur wat er voor zorgt dat je oogmake-up de hele dag blijft zitten.
De eye soufflé's zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: 01 Dance The Swan Like, 02 Pas The Copper en 03 Grand-plié In Black voor een prijs van €2.29!


01 Dance The Swan Like

02 Pas The Copper

03 Grand Plié In Black
Dan zijn er ook nog lipglosses met een zachte en crèmige finish. Ze maken alle podiumoutfits compleet en mensen blijven maar naar je lippen kijken, het zorgt voor een verleidelijke glans. De applicators zijn makkelijk in gebruik waardoor je je lipgloss een stuk makkelijker kan aanbrengen. Ze zijn weer verkrijgbaar in 3 kleuren: 01 Wear Your Little Tutu, 02 On Your Gracile Tiptoe en 03 Do A Floating Pirouette. Ze zijn te koop voor €1.79.


De Blush Soufflé heeft een schattig roze kleurtje, met een hele zachte textuur. Het voelt heerlijk aan op je wangen en zorgt voor een prachtige gloed. De blush is maar in 1 kleurtje, genaamd 01 Prima Ballerina, voor €2.79.


En uiteraard zijn er ook nieuwe kleuren nagellak. Dit keer met maar liefst 5 mooie kleuren. Variërend van fel tot rustige kleuren. Deze nagellak belooft lang te blijven zitten (zoals elke nagellak), of dat waar is zullen we snel mogen uitproberen. Welke nagellak je ook op hebt, en welke dans je ook danst, het word altijd een show! De nagellak kleuren heten: 01 Dance The Swan Like, 02 Wear Your Little Tutu, 03 On Your Gracile Tiptoe, 04 Do A Floating Pirouette en 05 Grand- Plié In Black. Ze zijn te koop voor een prijs van €1.79.


Deze Click & Go nails zijn de ultieme eyecatchers volgens Essence, ze hebben een leuke elegante print en het is ook nog eens makkelijk te gebruiken. Je kiest het juiste formaat, plaats ze op de bovenkant van je nagel en drukken maar. De Click & Go nails zijn alleen verkrijgbaar in 01 It Feels Like Dancing. 


Dan als laatste je haar, een prachtige hairtie maakt je danslook helemaal af. De zwarte satijnen haarband met een roze kant zorgt ervoor dat je haar prachtig op z'n plek blijft zitten. Een echte must have voor alle dancingqueens. Deze haarband is te koop voor €1.49.


Deze collectie ligt tijdelijk in de winkels van het Kruidvat. Niet alle producten zullen verkrijgbaar zijn want op = op. De schappen worden niet meer bijgevuld. Ik ben persoonlijk heel erg benieuwd naar de blush en de eye soufflé's. Verder vind ik het nagellak kleurtje 'Dance The Swan Like' ook erg leuk! 

Wat zijn jouw favorieten van Ballerina Backstage? Je vind deze collectie vanaf Augustus in de winkels!

Ondertussen ligt de limited edition van Essence genaamd 50's Girl Reloaded in de winkels. Van deze collectie was ik niet erg enthous...