3 nieuwe Etos Pure Pigments (Limited Edition)

08:00 Nannick 0 Comments

Etos kleurt de zomer met deze nieuwe Pure Pigments. De Pure Pigments worden (tijdelijk) aangevuld met 4 nieuwe, leuke en zomerse kleuren. Op de catwalk is make-up tegenwoordig net zo belangrijk als de kleding (en terecht), dus een leuke kleur op je ogen is echt een must voor iedere vrouw. Met deze nieuwe kleuren kun je steeds blijven variëren en experimenteren met verschillende looks. De Pure Pigments zorgen ervoor dat je ogen een intense oogopslag hebben, je ogen lijken groter. De nieuwe kleuren zijn: brons, roze en zeegroen. Als je het mij vraagt zijn het de perfecte kleuren voor de zomer.


Dit zegt Etos zelf over de Pure Pigments:
De kleuren zijn subtiel aan te brengen maar lenen zich ook goed voor een opvallende smokey eye make-up. Voor het optimale resultaat gebruik je een Eyeshadow Underbase, zodat de oogschaduw zich goed hecht aan je ooglid. De Pure Pigments wordt verkocht in een klein strooibusje en kun je met een kwastje of je vingertoppen op je oog aanbrengen. Tip: om te voorkomen dat de losse poeder onder je ogen belandt, kun je een tissue onder je ogen leggen. Je kunt van tevoren ook wat losse huidskleurige poeder onder je ogen aanbrengen, zodat je eventuele restjes van de Pure Pigments makkelijk kunt verwijderen met een grote kwast.
Niemand kan de nieuwe Pure Pigments ontwijken! Alleen ze zijn wel tijdelijk verkrijgbaar, dus wees er snel bij als je ze nog wilt kopen. Ze liggen op dit moment al in alle finialen van Etos, hoelang ze in het assortiment blijven is nog niet bekent. Ze kosten €3.99 per stuk, tot 17 juli loopt er een kortingsactie op (alleen) de Pure Pigments (25%, dus dan betaal je €2.99). Ik neem binnenkort in ieder geval een kijkje bij de Etos, want ik wil ook graag zo'n leuk zomerbandje!

Etos kleurt de zomer met deze nieuwe Pure Pigments. De Pure Pigments worden (tijdelijk) aangevuld met 4 nieuwe, leuke en zomerse kleuren. Op...