Celeb parfum: Avril Lavigne - Wild Rose

08:11 Nannick 0 Comments

De Canadese rock-chick heeft sinds kort haar 3de parfum gelanceerd. Haar eerdere parfumgeuren waren Black Star en Forbidden Rose. Die waren allebei een groot succes geworden en werden veel verkocht in Amerika én Nederland. Het nieuwste geurtje heet Wild Rose, die als goed is 15 augustus in de winkel komt te liggen. Haar nieuwe geur heeft een licht karakter waardoor het geschikt is om deze geur overdag te dragen, Forbidden Rose is een aanvulling die in de avond kan worden gedragen. Ben jij op zoek naar een nieuwe geur en durf jij je vrouwelijke stijl te ontdekken, en durf jij je leven nog leuker en spannender te maken? Dan is Wild Rose iets voor jou!


Met Wild Rose wilt Avril Lavigne bereiken dat vrouwen niet bang moeten zijn om hun wilde kant te laten zien en dat ze moeten ontdekken wat het leven voor hun in petto heeft. Voor de wat jongere meiden wilt Avril dat ze aan hun dromen gaan leven en hun leven nog leuker en spannender proberen te maken.
" Wild Rose is een parfum voor vrije geesten "
Wat betreft de verpakking en de flacon sluit het zeer goed aan op de voorganger, Forbidden Rose. Alleen Wild Rose heeft een zachtere uitstraling, terwijl Forbidden Rose nogal donker was. En natuurlijk niet onmisbaar bij Avril Lavigne, de roos, is ook dit keer weer gebruikt bij het ontwerp. Als extra accessoire zit er onder de dop nog een zilver kleurige bewerkte ring.

Dan de noten, die zijn erg fris en licht. Het is een mix van fruit geuren, frisse bloemen en houtnoten.
Topnoten: zoete mandarijn, frisse roze grapefruit en sappige pruim.
Hartnoten: zoete oranjebloesem, zwoele Frangipani (bloemen die komen uit Zuid -Amerika) en blauwe orchidee.
Basisnoten: muskus, sandelhout en crème brûlée.

De adviesprijzen
- Eau de parfum 15 ml                    €17.00
- Eau de parfum 30 ml                    €25.00
- Eau de parfum 50 ml                    €35.00
- Douche gel 150 ml                       €9.95
- Deodorant Spray 150 ml              €9.95
- Body Lotion 150 ml                     €9.95


De prijzen in de winkel kunnen iets afwijken van deze prijzen, maar dat is niet veel. Dus als je deze prijzen ongeveer aanhoudt dan zit je goed!

De Canadese rock-chick heeft sinds kort haar 3de parfum gelanceerd. Haar eerdere parfumgeuren waren Black Star en Forbidden Rose. Die ...