Eau de celeb - Beyonce

08:00 Nannick 0 Comments


Beyonce is een van mijn favoriete artiesten, ze kan mooi zingen, verkoopt miljoenen platen, speelt in films en hier en daar is ze ook bezig met haar eigen parfum. Haar eerste parfum heette Heat en daarop volgde Heat Rush die iets lichter qua geur was. Heat Rush ligt al een tijdje in de winkels, maar Beyonce komt met een nieuwe geur. Haar 3de parfum inmiddels, haar nieuwe geur zal Pulse gaan heten. Ze verwachten dat deze parfum een record van het aantal verkochte exemplaren gaat verbreken. Beyonce vind dat muziek vrouwen sterk maakt en Pulse moet dat gaan uitstralen...

Beyonce is druk bezig met haar nieuwe parfum. Heat en Heat Rush lijken veel op elkaar en waren een aanvulling op elkaar. Maar Pulse zal los staan van alle parfums, deze geur is uniek. Het staat op zichzelf en heeft strakke lijnen met een prachtige blauwe flacon.


Dit zegt Beyonce zelf over haar nieuwe parfum:
Women always tell me that my music makes them feel strong and confident, and Pulse is about finding that inner power. Pulse represents the woman I am on stage. When I think about excitement, it makes me think about my heart racing and a pulsating beat—it’s my stage persona.
De topnoten: perenbloesem, bevroren Bergamot en Blue Curaçao likeur.
De hartnoten: Bluebird Orchidee, Pioenroos en Nachtjasmijn.
De basisnoten: warme houtige noten, muskus en vanille.


Deze parfum lijkt me echt zo lekker, als ik al kijk naar de basisnoten (muskus en vanille - mhmmm). Ik ben erg benieuwd en zodra Pulse in de winkel ligt, ga ik gelijk even ruiken.
Vanaf september 2011 komt de parfum uit in de US en hopelijk komt Europa daar snel achteraan. Het is een eau de parfum van 15 ml, 30ml en 50ml.

Beyonce is een van mijn favoriete artiesten, ze kan mooi zingen, verkoopt miljoenen platen, speelt in films en hier en daar is ze ook ...