Hello Kitty Cosmetica by H&M

09:00 Nannick 0 Comments


Bij de H&M hebben ze vanaf deze week een hele leuke nieuwe make-up collectie. Geinspireerd op Hello Kitty, dat was zeker nog niet opgevallen? Man, overal zie je Hello Kitty! Voor de absolute Hello Kitty lovers is dit natuurlijk een hele leuke collectie. Ik heb het zelf niet zo met Hello Kitty, maar toch plaats ik dit artikel omdat er vast wel andere meiden van Hello Kitty make-up houden, of zit ik er dan helemaal naast? Er zitten veel leuke spulletjes bij voor een aantrekkelijke prijs, kijk snel mee...

Deze leuke kleurrijke (kijk, zelfs de make-up gaat over op colour blocking, haha) body splashes zijn te koop voor €1.95. Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende geuren: een meloen geur en een geur met allemaal soorten fruit. Er zit 45 milliliter in.


Deze haarborstels zijn ook voorzien van een leuk printje met uiteraard Hello Kitty erop! Ze kosten €2.95.


De h&m heeft bij deze Hello Kitty collectie ook een fruitige lipbalsem toegevoegt. Het is maar verkrijgbaar in een kleur. Er zit 17.5 gram in en kost €2.95.
 

Er zijn ook nog 2 toilettasjes! Hier kunnen gemakkelijk je make-up of andere verzorgingsspulletjes in, voor bijvoorbeeld als je op vakantie gaat! Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren en ze kosten €3.95.


Dit oogschaduw palette vind ik het leukst van allemaal, klein maar fijn! Er zitten leuke kleurtjes in waar je veel verschillende looks mee kunt maken. Het zijn een beetje neutrale pastel kleurtjes. Dit oogschaduw palette kost €3.95.


En deze schattige nagellak kleurtjes mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Ze zien er qua vormgeving grappig uit, als je de 2 kleuren zo naast elkaar zet zijn ze verwisseld van kleur (de dop). Er zit 15 milliliter in en ze kosten €2.95.


Als laatste zijn er ook nog 2 make-up tasjes in de collectie verkrijgbaar, ze hebben 2 verschillende tasjes met elk een andere print. De make-up tasjes kosten €2.95.


Deze collectie is lekker meisjesachtig! En overal is Hello Kitty groot afgebeeld, als het dan nog niet duidelijk is dan weet ik het ook niet meer. Voor echte Hello Kitty fans is dit een leuke goedkope collectie, want voor de prijzen hoef je ze natuurlijk niet te laten liggen! Het goedkoopste product kost €1.95, pretty!
Ik sla deze collectie over omdat ik totaal niet van Hello Kitty houd.

Wie is er totally flabbergasted van deze vrolijke Hello Kitty collectie?

Bij de H&M hebben ze vanaf deze week een hele leuke nieuwe make-up collectie. Geinspireerd op Hello Kitty, dat was zeker nog niet opgev...