HET Sleek palette word binnenkort van mij!

08:00 Nannick 0 Comments

www.mislipgloss.nl / Cynthia

Eindelijk!!! Ik heb zondagmiddag het Oh So Special Palette van Sleek bestelt! Je wilt niet weten hoe blij ik toen was, ik volg heel veel blogs (een stuk of 25) en bijna elk blog heeft meerdere artikelen geschreven over dit geweldige palette. En iedere keer zei ik tegen mezelf dat ik hem niet nodig had, "Nannick je kan zelf zo'n look maken met jou eigen oogschaduw. Dat Sleek palette moet je niet kopen, je moet sparen, weet je nog?" Die gedachte had ik telkens in mijn hoofd, telkens stond ik op het punt om hem te kopen. En bij ongeveer het laatste blog dat er een artikel over geschreven had heb ik het toch maar gekocht, oke missie failed, ik weet het. Het is maar €8, eigenlijk €7.75! Ik had een lach op me gezicht toen ik ein-de-lijk op de bestelknop drukte!


www.misslipgloss.nl / Cynthia
Kijk dan, al die mooie kleuren! Dit palette is zeker Oh so special! En wat ik nou zo leuk vind aan dit palette is dat je er veel kanten mee op kunt. Je kunt een rustige maar ook een party look maken. En er zitten veel nude kleuren in, en ik hou nou eenmaal van die kleuren! Nog een excuus om het niet te kopen haha.

Dit word mijn aller eerste Sleek palette, en ik ben er nu al blij mee. Ik heb hem nog niet eens in mijn handen of gebruikt, moet je nagaan! Maar mijn aller eerste Sleek palette krijgt zeker een Oh So Special plaatsje!

Maar het lullig is dat ik het nu als goed is in huis heb, maar ik ben weg (dit artikel is vooruit geschreven, en don't worry elke dag staat er sowieso 1 artikel online!). Ik ben namelijk een weekje met de boot weg. Dus ik kan hem niet gelijk uitproberen, maar er staat wel iets heeeeel leuks thuis op mij te wachten! Ik kan niet wachten! En ik bedank Cynthia voor het lenen van haar prachtige foto's!

Zijn jullie ook al verliefd op het Oh So Special palette van Sleek? Of heb je hem al?

www.mislipgloss.nl / Cynthia Eindelijk!!! Ik heb zondagmiddag het Oh So Special Palette van Sleek bestelt! Je wilt niet weten hoe blij ...