Nagellak Trends zomer 2011

13:00 Nannick 0 Comments


Net zoals kleding steeds veranderd, heeft nagellak natuurlijk ook zijn eigen trends. Op gebied van nagellak zijn er heel veel trends, je kunt het zo gek niet bedenken of het is helemaal dé trend. Het veranderd per seizoen en zo heb je een leuke afwisseling! Voor de zomer zijn er ook een paar kleurtjes helemaal de trend. Ik heb eens goed zitten denken en eigenlijk zijn er heel veel trends op gebied van nagelllak op dit moment. Je kunt het pas een trend noemen als je er veel mensen mee ziet lopen of als je de kleur zo populair is dat het áltijd uitverkocht is. Ik heb de huidige trends voor jullie op een rijtje gezet, lees snel verder.

Geel:
Geel is op dit moment echt dé kleur onder de nagellak kleurtjes. Geel is een vrolijke, zonnige kleur waarbij je nagels echt stralen. Van zachte kleuren geel tot knalgeel, alles is welkom deze zomer. Ik word zelf al helemaal vrolijk als ik gele nagellak draag. Op dit moment zie je bij elk merk wel één of meerdere kleuren geel in het assortiment zitten. Ik had laatst Bye Bye Birdy van Catrice voor jullie op de foto gezet!


Pastel:
Als jij niet zoveel van felle kleurtjes houdt (zoals de colour blocking) zijn de pastel kleurtjes een handig en leuk alternatief. Je hebt ze in veel verschillende kleurtjes en ik vind ze allemaal prachtig! Deze zomer zul je ze regelmatig voorbij zien komen.


Nude:
Nude! Yaay, ik hou van nude. Het is mijn favoriete kleur qua nagellak. Het staat leuk bij elke outfit, en is voor iedereen draagbaar. Vorig jaar herfst was nude ook al een trend, en nu dus weer. De echte budgettopper van deze 4 is natuurlijk Catrice, in het assortiment zit een Ultimate Nude collectie. En ik wil ze allemaal!


Color Blocking:
De color blocking trend is al een tijdje bekend in fashion en beautyland. We kunnen massaal weer aan de vrolijke nail arts en kleurrijke kleding! En ik wordt al helemaal blij als ik deze trend bekijk, een perfecte trend if you ask me.


Koraal:
Dit vind ik ook een hele mooie trend, koraal kleurtjes zijn echt super mooi. En je handen lijken een stuk bruiner door de lichte nagellak, wat wil je nog meer? Je hebt de koraal kleurtjes in budget merken zoals Catrice maar ook high-end merken zoals Chanel.


Dit waren de 5 meest opvallende nagellak trends voor deze zomer, ik vind ze allemaal super leuk en passen perfect bij de zomer. Ik heb ongeveer van elke trend wel een paar kleurtjes maar ik zou graag nog meer koraal kleurtjes willen hebben en meer pastel kleurtjes! Altijd leuk, en van nagellak kan je geen genoeg krijgen. Voor de volgende trends hou ik jullie natuurlijk op de hoogte.

Wat vind jij de leukste nagellak trend voor de zomer 2011?

Net zoals kleding steeds veranderd, heeft nagellak natuurlijk ook zijn eigen trends. Op gebied van nagellak zijn er heel veel trend...