Wekelijkse Tip #8 - Elke dag een nieuwe deal

08:00 Nannick 0 Comments


Vandaag ga ik parfumerie.nl even in het zonnetje zetten, ook al is er misschien geen zon (dat weet ik niet want dit artikel is vooruit geschreven). Kennen jullie parfumerie.nl al? Zo niet, dan heb je zeker ook nog nooit gehoord van de Dagdeals die parfumerie.nl elke dag heeft. Elke dag komt er een andere aanbiedingen, dat zijn niet zomaar aanbiedingen. Maar aanbiedingen met flinke kortingen. Dit kan zijn met parfum, bodylotion of cosmetica. Elke dag is er maar 1 aanbieding! Dat klinkt goed toch?

Zoals ik al zei vind je er elke dag nieuwe aanbiedingen, ze hebben zelf een eigen website/webshop. Op de website is de Dagdeal goed zichtbaar, gelijk op de homepage. Je kunt er direct op klikken, bestellen en binnen 24 uur heb jij het in je handen. Perfect toch? Ik heb zelf geen ervaring met het 'online shoppen' bij parfumerie.nl maar dat zal vast dik in orde zijn.


Dit is een van de Dagdeals, toevallig van zaterdag 9 juli 2011. Hier heb je een korting van €68 naar €49.95, dat is een stuk goedkoper dan bijna €70 toch? Je kunt de Dagdeal alleen op de dag zelf bestellen, want de volgende dag is er weer een andere Dagdeal. Bij de Dagdeal staat ook handige, extra informatie en een beoordeling, zo weet je gelijk of deze Dagdeal goed bij jou past. 

Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de Dagdeal, maar ik check wel elke dag de website om te kijken of er een interessante Dagdeal bij zit. Als dat zo is laat ik je dat natuurlijk weten!

Vandaag ga ik parfumerie.nl even in het zonnetje zetten, ook al is er misschien geen zon (dat weet ik niet want dit artikel is vooruit ges...