Celeb Look; Ashley Tisdale!

12:00 Nannick 0 Comments


Na een lange tijd zijn de 'Celeb look artikelen' weer terug, met een grote come- back! In de tijd dat ik geen 'celeb look artikelen' schreef zag ik dat de oude artikelen heel erg vaak werden bekeken. Dit is toch wel een aanwijzing dat die berichtjes toch wel erg leuk waren. Daarom ben ik er weer mee begonnen! In dit artikel is Ashley Tisdale aan de beurt, wat een te gekke meid is dat zeg! Ze heeft een hele mooie uitstraling, vooral haar lach! Ze is geboren op 2 juli 1958, Ashely is Amerikaans model, actrice en zangeres! Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft...

Ze heeft in 2005 een rol gekregen in de succesvolle kinderserie "The suit life of Zack and Cody". Ashely zong mee in musicals, en kreeg later haar eerste album in het jaar 2007! En ze is een geweldige actrice, ik heb laatst nog een film gezien waar zij ook in speelde (Picture This, leuke film trouwens)! Ik vind haar echt een mooie meid, de volgende foto's heb ik van haar bij elkaar gezocht met een paar make- up looks!


Ashley haar ogen vind ik op deze foto heel erg mooi! Een bruine smokey eye staat haar goed, met een roze gloss op haar lippen. Hoe deze foto is gemaakt is ook mooi, met de haren zo wild.


Oeh nude lippen! Pretty! En vooral bij Ashley, haar mooie perfect getinte huid past goed bij haar nude lippen! Op haar huidskleur ben ik echt jaloers, had ik maar zo'n mooie bruine tint. Haar ogen heeft ze opgemaakt met zwart, een zwart lijntje (uitgeveegd) onder haar oog, en op haar ooglid. 


Hier vind ik haar haar echt super leuk, i like de krullies! Het lijkt alsof ze weinig make up op heeft, maar ze heeft lichte kleuren gebruikt voor op haar ogen. Dat staat haar net zo goed als donkere oogschaduw! 


Oh, haar wimpers! Echt zo mooi, en ze heeft appelwangetjes. En weer roze lipgloss, go Ashley!


Deze foto vind ik echt heel mooi, Ashley draagt geen mascara, alleen oogschaduw op haar ogen. Zie je nou hoe mooi zij van zichzelf al is! 


Oh, ik hou van deze foto, ze heeft zo'n lieve lach! Dit is echt mijn favoriet! Echt een hele mooie uitstraling, daar hou ik van! En dan die kleding erbij, perfect voor een leuke foto!


Weer nude lips! Dat staat haar zo mooi, ik denk niet dat ze een fel rode lipstick hoeft te proberen. Hou het maar gewoon bij de nude lips Ashley! 


Oke, de aller laatste (en de eerste) foto met knal roze lippen! Haar ogen vind ik hier ook echt heel mooi.

Ashley heeft echt een hele lieve en vrolijke uitstraling, ze kan super goed acteren en zingen! Bij Ashley horen gewoon de nude lippen en een mooie lach!
En heb jij de Celeb looks gemist? Kijk bij de labels op de hoofd- pagina, sinds kort staat daar ook 'Celeb Look' bij!

Na een lange tijd zijn de 'Celeb look artikelen' weer terug, met een grote come- back!  In de tijd dat ik geen 'celeb look arti...