Swatch || Essence Ballerina Backstage "On your Gracile Tiptoe"

12:00 Nannick 0 Comments


Ik draag deze nagellak al dagen, en ik moest deze gewoon even met jullie delen! Deze kleur genaamd On Your Gracile Tiptoe komt uit de Ballerina Backstage limited edition van Essence. Ik zag deze collectie in de schappen liggen bij het Kruidvat, en ik moest me inhouden om niet teveel mee te nemen. Ik had veel in mijn handen maar achteraf had ik alleen gekozen voor dit schattige oranje/koraal kleurtje. Want ik had nog geen koraal kleur in mijn stash, terwijl dat wel één van dé zomerkleuren is! Dus ik heb alleen voor dit kleurtje gekozen, en daar ben ik achteraf heel blij mee. De kleur is amazing! Kijken jullie mee naar de kleur?

Hier komt 'ie!


Is 'ie niet mooi? Ik vind hem echt super, en laat ik maar gelijk beginnen over de kwaliteit. Die is echt dik in orde. Ik weet niet wat het is maar ineens blijft de nagellak veel langer zitten op mijn nagels, net zoals deze van Essence. Ik heb deze kleur 4 dagen gedragen met 2 lagen en een base coat, zonder tip wear! Uiteindelijk heb ik hem eraf gehaald, maar zelfs toen zat het er nog perfect op. Kijk, dat noem ik nou budget! Echt heel nice!'
Ik heb op de bovenstaande foto 2 lagen gebruikt, je ziet het witte randje van mijn nagels er nog lichtjes doorheen. Maar dat vind ik niet zo erg, in het echt valt het minder op hoor! Met 3 lagen krijg je het nog niet geheel dekkend. Het lakje lakt niet stroperig, en is precies goed.

Dit is op dit moment echt mijn favoriete nagellak, ik ga hem zeker heel vaak dragen. On Your Gracile Tiptoe is een limited edition van Essence en kost €1.79! Wees er snel bij voordat ze op zijn!

Ik draag deze nagellak al dagen, en ik moest deze gewoon even met jullie delen! Deze kleur genaamd On Your Gracile Tiptoe komt uit de Bal...