Essence - Coming soon

12:00 Nannick 0 Comments

In het 'coming soon van Essence' artikel laat ik zien wat er binnenkort in het vaste assortiment komt. Dit staat meestal op de site zelf. En afgelopen week kwam ik weer een 'coming soon' tegen, dit keer was het echt een hele leuke. Er zitten leuke producten bij, zelfs de '2 in 1 mascara'. Net als de Day to Night mascara van Rimmel. Leuk, al die budget merken komen er mee. Binnenkort ook van Catrice, alleen is dat een limited edition. Maar bij deze 'coming soon' zitten ook nieuwe crack nagellak kleurtjes bij. Met een nieuwe (roze) kwast, een handige nagelvijl en ga zo maar door. Er zitten ook producten bij die al eerder zijn verschenen in limited editions, maar zijn ze nu in een andere verpakking.


- Sun Club Oil Control Paper
- Oogschaduwbasis (You Rock collectie)
- Lipgloss die verkleuren (Whooom Boom! collectie)
- Liquid eyeliner
- 2 in 1 volume mascra
- volume mascara
- Eyeliner
- Blush Brush
- 2 nieuwe Color & Go lakjes
- Mono Eyeshadow
- Quattro eyeshadow (blauw)
- Special effect topper
- Donkerblauw crack nagellak
- 2 nagel verzorgingsproducten
- 2 nail art stripers
- Transculent Loose powder (50's Girls Reloaded)
- Better Than Gel Nails nagel verzorging
- Nagelstickers
- Nagelvijl

Deze nieuwe producten zul je vanaf september bij het Kruidvat vinden. De meeste producten horen bij het 2de schap, en die zijn alleen in de wat grotere filialen.

Ik ben wel benieuwd naar de nagelvijl, oogschaduwbasis en de 2 in 1 mascara! Waar ben jij benieuwd naar?

In het 'coming soon van Essence' artikel laat ik zien wat er binnenkort in het vaste assortiment komt. Dit staat meestal op de site ...