Limited Edition || Essence NATvenTURista

11:42 Nannick 0 Comments


Zoals elke maand brengt Essence weer een Trend Edition uit. De 50's Girls Reloaded collectie ligt al een tijdje in de winkels, hiervan heb ik trouwens alleen de Translucent Loose powder gekocht! De collectie voor september, dus net als de zomer is afgelopen en de herfst weer begint, is inmiddels al bekend! Het bestaat uit veel herfst- en aardetinten. Het zijn allemaal kleuren die met de natuur te maken hebben. Deze collectie heet NATvenTURista, en is anders dan alle andere Trend Editions! Kijk je mee naar de producten...
Deze collectie is anders dan anders, want dit keer zijn er ook een hoop accessoires toegevoegd. Dat is iets wat we niet snel verwachten bij Essence, bij de Meet Me @ Holografics collectie zat er één armbandje. Nu zijn het toch iets meer armbandjes en oorbellen! Hiervan zie je later meer in het artikel!

Baked Eyeshadow €2.78
Barefoot trough the moss, Mother earth is watching you en Chirp chirp!


Barefoot trough the moss

Mother earth is watching you

Chirp chirp!

Gel Eyeliner €2.99
Barefoot trough the moss en Mother earth is watching you.


Barefoot trough the moss

Mother earth is watching you

Gel Eyeliner Brush €1.49Lipbalm €1.79
Outdoor nudes.


Outdoor nudes

Blush Stain €2.29
You're my dragonfly, sugar 

You're my dragonfly, sugar


Nailpolish €1.79
You're my dragonfly, sugar, Mother earth is watching you, Barefoot trough the moss en Chirp chirp!

You're my dragonfly, sugar

Mother earth is watching you

Barefoot trough the moss

Chirp chirp!

Nail fashion sticker €1.99
Tree time en Flower power.

Flower power

Tree time

Accessoires
En tot slot de vele accessoires zoals: kettingen, armbanden en ringen. De prijzen zijn nog niet bekend maar ze zullen in ieder geval net zo prijsvriendelijk zijn als alle Essence producten. De accessoires worden niet in alle filialen van het Kruidvat verkocht, waarschijnlijk alleen in de hele grote filialen. Dit is trouwens nog maar een deel van alle accessoires, er moeten er dus meer zijn!


Er zitten bij deze collectie echt leuke dingen tussen, ik vind deze collectie leuker dan 50's Girls Reloaded. Dat komt denk ik omdat er meer aardetinten in zitten, en dat zijn mijn favoriete kleuren! Mijn must haves zijn: Baked Eyeshadows, Lipbalm en alle nagellak kleurtjes! Helemaal mijn collectie!

Deze collectie zal exclusief bij het Kruidvat verkrijgbaar zijn vanaf september 2011. Heb jij al jouw favorieten gespot?

Zoals elke maand brengt Essence weer een Trend Edition uit. De 50's Girls Reloaded collectie ligt al een tijdje in de winkels, hierva...