Maskerdoekjes Action (Onyx)

12:00 Nannick 0 Comments


Deze maskerdoekjes zag ik liggen bij de Action, ik had er heel veel positieve verhalen over gehoord en gelezen. Voor €1.32 valt het te proberen, toch? En daarbij, zitten er 8 maskertjes in. Dus €0.17 cent per masker! Echt heel goedkoop als je kijkt naar vloeibare maskers die toch wel tegen de €3 zitten. Ik was heel enthousiast begonnen met de maskertjes. Het zijn gewoon kant en klare doekjes die je op je gezicht kunt leggen, en dan relaxen maar! De doekjes waren eerst een tijdje uit het assortiment, maar ze zijn vernieuwd en weer terug in de schappen. Benieuwd naar mijn mening?


Aller eerst de verpakking, het ziet er niet echt aantrekkelijk uit. Gewoon een simpele verpakking met duidelijk geschreven tekst, zodat je gelijk weet wat je moet doen. Alleen wel een beetje jammer dat dat meisje op de verpakking echt spinnenpoten heeft! Minpunt! Je hebt 2 varianten, ik heb alleen de Anti- aging, maar er is ook nog een peeling variant. Die kun je eraf trekken.


Op de verpakking zit een sticker met een pijltje erop, daar kun je het eraf halen. En dan haal je het doekje uit de verpakking, het is heel dun dus kijk uit dat het niet scheurt. Het komt er dubbel gevouwen uit, dus je moet het even uit elkaar halen. Dit maskerdoekje is geschikt voor alle huidtypes.

Gebruiksaanwijzing:
- Haal het etiket los, neem een vochtig masker uit e verpakking en vouw het masker open
- Leg het masker op uw gezicht en druk het met uw vingertoppen licht aan.
- Ontspan u 15 minuten lang en verwijder daarna het masker.
- Masseer de achtergebleven gel zachtjes in de huid.
Onyx adviseert dit masker eenmaal of tweemaal per week te gebruiken, na het reinigen van de huid.


Oke, deze foto ziet er enigszins erg scary uit. Ik ben gewoon right to the point want dit masker bevalt me dus echt niet. Ten eerste het plakt niet aan mijn gezicht, het ligt er gewoon los op. Als ik voorover buk dan valt het doekje ervan af. Ik heb hard en zachtjes aangedrukt maar niks helpt. Zelfs na een half uur zit het nog steeds los op mijn huid. Dus mijn huid is echt niet gereinigd, het lag er op. De geur is wel aanwezig, maar niet storend.

Toen ik het doekje van mijn gezicht afhaalde voelde mijn huid enorm plakkerig en strak aan, daar hou ik absoluut niet van. Er was geen gel op mijn gezicht wat ik kon in masseren, terwijl Onyx dat wel op de verpakking zet. Na een half uur was mijn huid stroef en uitgedroogd, nou niet echt bepaald zacht.

Er zitten nu nog 7 doekjes in en ik denk dat ik ze weg ga geven aan iemand die ze wel fijn vind. En anders belanden ze in de prullenbak. Gelukkig was het niet duur en is het ook geen weggegooid geld.
Ik kan jullie deze maskerdoekjes niet aanraden, terwijl anderen wel enthousiast zijn? Het enige voordeel dat ik kan bedenken is de prijs.

Deze maskerdoekjes zijn bij de Action te koop voor €1,32

Deze maskerdoekjes zag ik liggen bij de Action, ik had er heel veel positieve verhalen over gehoord en gelezen. Voor €1.32 valt het te prob...