Update || Nieuwe nagelproducten Essence

12:00 Nannick 0 Comments


Zoals jullie laatst in een artikel konden zien heeft Essence weer een paar nieuwe producten erbij. Alleen er komen ook veel nieuwe nagelproducten bij. En hele leuke kleurtjes nagellak! Woei! Je ziet alle kleuren voorbij komen. Al deze nieuwe producten zullen rond september 2011 in de winkels liggen! Er zijn in totaal 28 nieuwe kleuren, waaronder ook een paar glitterlakjes! In totaal zijn er nu dus 54 Colour & Go nagellak kleurtjes! Kijk snel voor de nieuwe producten en kleuren.
Naast de nieuwe kleuren nagellak zijn er ook nog een paar nieuwe basecoats en topcoats. De Nail art express dry drops zorgen ervoor dat je nagels heel snel drogen. De allround Talent kan je overal voor gebruiken en wil je voor een gel- look gaan kies dan voor de xxl shine gel look topcoat!


Deze producten kun je in de schappen zien vanaf september. Ze zullen in alle filialen verkrijgbaar zijn maar het duurt even voordat ze overal te koop zijn. Bij sommige winkels kunnen deze producten dus pas eind september in de winkels liggen! Wil je meer nieuwe essence producten zien? Klik dan op deze link.
De producten die je daar zag, zag je laatst ook in een artikel voorbij komen, alleen hier zie je het iets uitgebreider.

Bron; www.beautyscene.nl

Zoals jullie laatst in een artikel konden zien heeft Essence weer een paar nieuwe producten erbij. Alleen er komen ook veel nieuwe nage...