MAX Highlighter, ehh ik bedoel blush

12:00 Nannick 0 Comments

Al eerder zag je reviews van het merk MAX, dat is een cosmetica merk wat ze verkopen bij de Action. Je kent de Action, natuurlijk voor een spot goedkoop prijsje, maar is de kwaliteit van de producten ook goed? De oogpotloodjes, oogschaduw, reinigings doekjes, neusstrips en de blush gingen in mijn mandje. Ik zag in de schappen ook een 'highlighter' liggen in verschillende kleuren zoals bruin en roze. MAX noemt dit highlighters maar ik vind het meer eruit zien als blushes! Ik nam de roze kleur genaamd Pink mee, een felle roze kleur! Misschien wel iets te roze...


Dit is de verpakking, ik vind het er op zich wel mooi uitzien maar ook goedkoop omdat het een en al plastic is! Het is trouwens een ramp om deze verpakking op te foto te krijgen, jeetje zeg! Overal zie je vingerafdrukken! Maar goed, we hadden het over de verpakking. Het is wel een gepriegel om het open te krijgen zonder je nagels te beschadigen! Als je het doosje open doet komt de mooie roze kleur met shimmer je te gemoed. Als je het grijze gedeelte open klapt zie je ook nog een spiegeltje met een sponsje, die gebruik ik niet. Als jij daar je blush mee aan wilt brengen, dan wens ik je vast succes ;)


Hier zie je het ronde sponsje met de spiegel. Het sponsje is van goede kwaliteit, lekker zacht maar verder gebruik ik hem niet. Niet erg handig. De spiegel wel, handig voor als je onderweg bent.


Er komt echt heel veel pigment van af, ik schrok er eerlijk gezegd een beetje van. Want mijn favoriete blush is een stuk minder gepigmenteerd, maar dat vind ik juist een voordeel want ik heb een lichte huidskleur. Ik was benieuwd naar het resultaat op mijn wangetjes dus. Wel een leuk detail, op mijn nagels heb je zoals je ziet roze nagellak en een roze blush op me vinger, haha.


Hier heb ik het echt hééél licht aangebracht, op de foto valt het wel mee maar in het echt zie ik er echt niet uit. Op deze foto zie ik er ook niet echt geweldig uit, gewoon een non-foto dag. Mijn wangen zijn echt super rood, het staat gewoon lelijk. Het ligt niet aan de blush, maar aan mijn lichte huid. De kleur is gewoon te donker voor mij, het staat heel erg nep. Als je begrijpt wat ik bedoel? De volgende keer moet ik echt naar een lichtere kleur kijken.

Deze blush kun je kopen bij de Action voor maar €0.99! Ik ben wel tevreden over de blush, alleen de kleur valt tegen. Voor de rest is de kwaliteit echt goed, dus ik raad je deze blush wel aan maar kijk goed naar de kleuren! Een wijze raad van Nannick!

Al eerder zag je reviews van het merk MAX, dat is een cosmetica merk wat ze verkopen bij de Action. Je kent de Action, natuurlijk voor een s...