Mijn nude lips

12:02 Nannick 0 Comments


Ik ben gek op nude! Alle bruintinten zijn gewoon awesome! 9 van de 10 keer maak ik een look met bruine oogschaduw, ik heb nooit felle kleuren lipstick op. Nude is gewoon basic maar ook (naar mijn mening) heel erg mooi. Nude tinten kun je perfect combineren met felle kleuren zoals ik bij het neon oogschaduw palette liet zien. Als ik lipstick of lipgloss draag is het áltijd nude! Het is gewoon mijn kleur, wat goed bij me staat omdat ik een nogal lichte huidskleur heb. In de loop der tijden heb ik verschillende kleuren nude, maar nu heb ik echt mijn perfecte combinatie gevonden! Lees meer als je van nude lippen houdt!


Mijn nude lips maak ik met 2 verschillende kleuren lipsticks. Het zijn allebei nude kleuren, ofcourse! De linkse is van de DA, een prachtige kleur. De rechtse is van Catrice uit Ultimate Colour collectie, hij heet: Be natural. De lipstick van Catrice breng ik als eerste aan, als hij goed opgedroogd is breng ik de kleur van de DA aan. Zo krijg ik mijn ultimate nude lippies ;)


Check the nude lips! De foto hieronder is gemaakt met een andere belichting, vandaar dat deze foto lichter is dan alle andere foto's. De lipsticks die ik gebruik zitten allebei in het vaste assortiment.


Als ik Be Natural van Catrice als enige kleur draag, lijk ik super wit. Dan lijkt het net alsof ik geen lippen heb, vandaar dat ik er voor gekozen heb om een andere kleur eroverheen te doen. 

Hebben jullie vaak nude lippies? Of houden jullie het bij de felle kleuren?

Ik ben gek op nude ! Alle bruintinten zijn gewoon awesome! 9 van de 10 keer maak ik een look met bruine oogschaduw, ik heb nooit felle kleu...