Update || Nieuwe producten Catrice

12:00 Nannick 0 Comments


Catrice is mijn favoriete budget merk, het merk heeft een goede kwaliteit. Niet het aller goedkoopst, maar zeker niet duur. De kwaliteit is echt heel goed in vergelijking met wat je ervoor betaalt. Ik heb zelf heel veel producten van Catrice, en ik ben er nog nooit ontevreden over geweest. Laatst heeft het assortiment van Catrice al een hele metamorfose begaan, wat alleen maar voordelen heeft gehad. De nieuwe producten (denk aan gelliners, Absolute Eye quattro's, Liquid Eyeliners, Lipgloss, Lipstick, nieuwe kleuren nagellak en ga zo maar door) zijn een stuk verbeterd. Er komen binnenkort dus weer nieuwe producten, er zullen een paar producten verdwijnen maar daar komen mooie producten voor terug. De meeste producten hebben we al een keer eerder gezien bij de limited editions maar die komen nu dus in het vaste assortiment.

De nieuwe producten komen vanaf nu langzamerhand in alle Kruidvat filialen terecht, je zult nog niet alles vinden. Maar hier komt in de loop van de tijd verandering in. De producten zijn echt heel mooi, bereid je voor op veel foto's! Yeah!

Deze 14 nieuwe nagellak kleurtjes zie je binnenkort ook in het assortiment, ze kosten (zoals normaal) €2.49. In totaal zijn er nu 40 kleuren nagellak in het assortiment.


Prime and Fine €4.99
Een perfecte basis voor je make up, het blijft de hele dag goed op z'n plek zitten. 


Re-touch reflecting concealer €3.99
Een concealer in de vorm van een pen met daarin een kwastje. Het is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

 

Lipgloss Colour & Stay €3.97


Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow €2.79


Eyebrow Stylist €2.49


Gel Eyeliner €3.99
Vinden jullie de oude variant er niet veel mooier uitzien? Hier lijken ze meer op de gel eyeliners van Essence.


Made to Stay Longlasting Eyeshadow €3.49
Deze komen uit de Modern Muse collectie!Fake It! Mascara €4.99, Evolution To Revolution Mascara €4.49,  Lashes To Kill Volume Mascara €3.99


De Evolution To Revolution mascara komt ook uit de Modern Muse collectie.

Moisture & Shine Smooting Lipgloss €3.79


Precision Eye Pencil €2.29


Precision Lipliner €3.79


Smokey Eyes Pencil €2.49


Colour Infusion Longlasting Lipstain €3.99
Deze lipstains zaten ook al in de Modern Muse collectie.


Catrice heeft zichzelf echt overtroffen, de namen zijn allemaal geweldig. En de producten ook. De volgende producten staan hoog op mijn wishlist: Eyebrow Stylist, Evolution To Revolution Mascara en de Precision Eye Pencils. De producten zullen vanaf september (op dit moment dus) in de winkels komen te liggen. 

Binnenkort ga ik naar de Kruidvat op zoek naar al die mooie nieuwe producten, reviews kun je dan ook zeker verwachten (ook van Essence) en wat zijn jouw absolute musthaves?

Bron: www.beautyscene.nl

Catrice is mijn favoriete budget merk, het merk heeft een goede kwaliteit. Niet het aller goedkoopst, maar zeker niet duur. De kwalitei...