Stash || Essence Colour & Go nagellak

12:00 Nannick 0 Comments


Ik draag altijd nagellak, het is mooi en mijn stash is al aardig groot. Eigenlijk zijn al mijn nagellak kleurtjes gewoon budget zoals deze kleurtjes van Essence. Al deze kleuren komen van de Colour & Go nail polish, ik vond het leuk om jullie te laten zien welke ik allemaal heb verzameld. Er zitten een paar tussen die super oud zijn, maar dat betekent (hopelijk) niet dat het niet leuk is om naar te kijken. De namen heb ik er zoveel mogelijk bij gezet.
Bij de Colour & Go lakjes vind ik het leuk dat de kleur van de dop hetzelfde is als de nagellak. Zo kan je snel een kleur vinden. In tegenstelling tot Catrice, waarbij alle kleuren een zwarte dop hebben. De nagellak flesjes zijn klein en liggen makkelijk in de hand. Er zit 5 ml nagellak in. Bij mij is er nog nooit eentje op gegaan.

Dit zijn de kleuren die ik heb, de meeste heb je voorbij zien komen in een nail of the day. Degene die rechts achteraan staat heb ik pas gekocht, een mooie gouden shimmer. De rest is allemaal al een jaar oud of minder.

Van links naar rechts: Gold Flat, You Belong To Me, -, Sweet As Candy, Walk Of Fame, Irrepleceable, Check Me Out en Where's The Party.

You Belong To Me is een mooi blauw, lakje. Deze kleur lakt goed, het enige nadeel is dat 'ie niet zo snel droogt.

Walk Of Fame is een mooie bruine kleur, ik draag hem niet zo vaak. Best zonde, want het is een leuke kleur die goed en mooi lakt.

Where's The Party is een van mijn favorieten, een super mooie kleur. Het is een duochrome kleurtje, de ene keer zie je paars en de andere keer donkergroen. Het is maar net hoe het licht op je nagels valt.

Gold Flat is ook zeker een van mijn favorieten. Een mooi goud kleurtje met veel shimmer. Ook heeft deze lak een goede kwaliteit en dekt in 2 laagjes.

Check Me Out gebruik ik niet zovaak, zeker niet als één kleur. Ik gebruik hem altijd met een nail- art. De substantie is na één jaar niet meer zo goed kan ik je vertellen, haha. Ik heb hem al zolang dat de tekst er bijna vanaf is.

Irrepleceable heb ik pas gekocht. In eerste instantie zou je denken dat het een dupe is van Gold Flat. Maar ze zijn heel verschillend, ik laat de swatches allebei nog wel in een apart artikel zien.

Van dit mooie paarse kleurtje weet ik jammer genoeg de naam niet, ik kan het niet op internet vinden. Ook dit is een van mijn aller oudste kleuren. Ik gebruik ook deze alleen bij een nail- art.

Dan de laatste: Sweet As Candy draag ik bijna nooit. Gewoon nooit eigenlijk, omdat ik de dekking niet goed vind. Deze heb ik ook al heel erg lang. 

Dit waren al mijn kleuren van de Colour & Go collectie, er komen er vast nog wel een paar bij. De nagellak is maar  €1.79 per stuk. Aangezien het assortiment weer gevuld is met leuke kleuren nagellak ga ik weer opzoek naar leuke kleuren. Zoals Blue Addicted en Time For Romance. Misschien binnenkort wel op lovebeautyandmore.nl

Houden jullie ook zo van die o zo simpele Colour & Go kleuren? Of ben ik de enige die er best wel veel van heeft?

Ik draag altijd nagellak, het is mooi en mijn stash is al aardig groot. Eigenlijk zijn al mijn nagellak kleurtjes gewoon budget zoals de...