Aandacht voor Pink Ribbon

19:39 Nannick 0 Comments


Zoals jullie misschien wel weten is het in oktober internationale borstkanker maand. Ik maak er een artikel over omdat het belangrijk is om hierbij stil te staan en omdat ik het graag wil delen met jullie. 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker in haar leven en dit is eigenlijk een getal wat veel te groot is. In Nederland word er veel aandacht aan Pink Ribbon geschonken, dit is niet zo heel erg gek want in Nederland is borstkanker de nummer 1 ziekte. In Nederland krijgen ca. 13000 mensen de diagnose borstkanker. Jij kunt Pink Ribbon steunen!

Je kunt veel producten kopen in de Pink Ribbon shop. Hiermee laat jij zien dat je Pink Ribbon steunt! Op de Pink Ribbon site staan veel meer mogelijkheden om Pink Ribbon te steunen.
Stichting Pink Ribbon is een fonsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Wij stellen alles in het werk om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen. Wij willen dat iedereen weet wat de risicofactoren zijn voor het krijgen van borstkanker en dat borstkanker vroegtijdig wordt ontdekt. Hiervoor hebben wij geld nodig. Dit geld gebruiken we voor het ondersteunen van onderzoeken die erop gericht zijn de kans op het krijgen van borstkanker te verkleinen van onderzoeken die erop gericht zijn de kans op het krijgen van borstkanker te verkleinen en borstkanker zo vroeg mogelijk te ontdekken. Ook gebruiken we dit geld voor het verbeteren van de zorg voor borstkankerpatiënten en hun naasten.

En gelukkig zijn er ook veel beauty merken die aandacht aan Pink Ribbon besteden. Bij aankoop van zo'n speciaal product gaat er een deel van de opbrengst naar Pink Ribbon. Een paar merken die hier aan meedoen zijn: Clinique, Aveda en Estée Lauder. Doe jij iets voor Pink Ribbon? Koop jij een paar beautyproducten van de bovenstaande merken die hier aan meedoen?

Zoals elk jaar kun je natuurlijk ook het geluksarmband kopen voor €9.95 in de Pink Ribbon webshop. Wat doen jullie voor Pink  Ribbon?

Zoals jullie misschien wel weten is het in oktober internationale borstkanker maand. Ik maak er een artikel over omdat het belangrijk is om...