Limited edition || Essence "Vampire's love"

12:00 Nannick 0 Comments


True Blood, The Twilight serie en Vampire Diaries kennen jullie waarschijnlijk wel. Het najaar zit er weer aan te komen, de winter is al bijna begonnen. Dat betekent dat onze huidjes er niet meer zo bruin uit zien als in de zomer. De bleke huidjes komen weer naar voren, en zoals jullie weten hebben vampieren ook een bleke huid. Essence heeft daar handig op ingespeeld en heeft voor aankomende november/december een collectie samengesteld dat geheel geïnspireerd is op vampieren. Ben jij nu benieuwd naar alle producten en prijzen, lees dan snel verder.

Essence heeft wel een lekkere timing met deze collectie want het nieuwe seizoen van The Vampire Diaries start weer en volgende maand komt er weer een twilight deel in de bioscoop. Deze collectie van Essence bevat 5 kleuren nagellak, een shimmer powder een blush gelee en nog veel meer!


Een Eyeshadow palette met 9 verschillende kleuren met de naam Love At First Bite. Er zit ook een kwastje met twee verschillende kanten bij. De ene kant is voor het blenden en de andere kant is voor het aanbrengen van de oogschaduw. Dit oogschaduw palette zal €3.79 gaan kosten.


Deze collectie bevat ook een shimmer powder, oftewel een highlighter. Het zal volgens Essence je gezicht laten stralen. Het kost €2.99. Verkrijgbaar in één kleur: Lil'Vampire. 

Een lipstain om je lippen een wijnrode kleur te geven, in de vorm van een tube. Het zal €1.99 gaan kosten. Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren met de namen Bloody Mary en True Love.

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de blush gelee, dit keer is het geen poederachtige blush maar een soort gel. De blush gelee zit in een verpakking met een pompje zodat het makkelijk is om mee te nemen. De blush gelee is in één kleur verkrijgbaar genaamd Bloody Mary en kost €2.49.


Het volume wimperpoeder belooft je hele lange wimpers, wie wilt dat nou niet? Het zorgt voor extra lengte en volume. Breng een laagje mascara aan, daarna de volume lash poeder en als laatste de tweede laag mascara. Verkrijgbaar in de kleur: Eye Need You voor €2.99. 


Zoals altijd heeft Essence ook 5 kleuren nagellak in de collectie zitten. Ze hebben ook hierbij weer leuke namen bedacht: Gold, Old, Buffy, Into The Dark, True Love, The Doun Is Broken en Hunt Me If You Can. Dit keer zijn het 5 mooie kleuren met elke kleur een andere finish. De kleuren zijn alles behalve standaard, een echte must- have dus! Voor €1.79 kun je ze kopen. 


Om de collectie helemaal compleet te maken heeft Essence gekozen voor een eau de toilette. Volgens Essence heeft het een zoete geur. Je kunt hem kopen voor €6.99, wat ik persoonlijk voor Essence best wel duur vind.

Ik vind deze collectie erg goed bedacht, veel leuker dan de vorige limited editions! Ik ben benieuwd naar de nagellak omdat ze niet zo standaard zijn en de blush gelee lijkt me ook heel erg gaaf. Het oogschaduw palette maakt bij mij niet zoveel indruk omdat de palettes van Catrice (LE Big City Life) mijn hart hebben veroverd. 

Wat vinden jullie van deze limited edition? De collectie is tijdelijk te koop vanaf november 2011. Wat zijn jullie favorieten?

True Blood, The Twilight serie en Vampire Diaries kennen jullie waarschijnlijk wel. Het najaar zit er weer aan te komen, de winter is al ...