MAX Baked Eyeshadow 427 Grey Combo + look

12:00 Nannick 0 Comments


Ik kwam deze baked oogschaduw tegen in mijn stash, ik wilde er eigenlijk een look mee maken omdat de review al heel lang online stond. Maar toen ging ik kijken, maar blijkbaar heb ik er nog helemaal geen review over geschreven. Terwijl ik dus echt dacht dat het wel zo was, raar. Maar goed, vandaag dus een review over de oogschaduw van het huismerk (MAX) van de Action. De reviews over de neusstrips, de blush, de maskerdoekjes en de oogpotloden kun je hier lezen. Nu alleen nog de oogschaduw, ik heb nummer 427 Grey Combo. Er zitten 4 bolletjes met daarin gebakken oogschaduw. En ze doen er ook een kwastje bij. Ben je benieuwd naar de pigmentatie en de look? Lees dan verder!


De verpakking vind ik er cheap uitzien. En jeetje, wat een werk om dit open te krijgen! Hallo, denk ook even aan onze nagels. Al mijn mooie nagellak zag er dus niet meer uit nadat ik, eerst met mijn nagels en daarna met een sleutel, de verpakking open heb gekregen. Niet zo handig dus. En wat ik ook een minpunt vind is dat het zwarte gedeelte heel snel vies word, arwh daar heb ik zo'n hekel aan hé. Na één keer gebruiken zie je niks meer van de zwarte kleur. Ik weet het, je kan het bijna niet voorkomen. Maar toch ;). Het kwastje wat erbij zit is echt prut, en gebruik is dus niet. Je kunt deze baked oogschaduw nat en droog aanbrengen. Meestal heeft nat een betere pigmentatie, oordeel zelf maar.

Droog aangebracht

Nat aangebracht

Kijk eens wat een verschil. Als je de oogschaduw droog aanbrengt is het echt bagger. De kleuren zijn niet te blenden, want als je blend gaat gelijk alle oogschaduw van je oog af. En het geeft heel erg veel fall-out.
Als je de oogschaduw nat aanbrengt heeft het een veel mooiere kleur en betere pigmentatie. Dat is goede kwaliteit! Ik heb geprobeerd om de oogschaduw nat aan te brengen, maar ook bij deze keer is het compleet mislukt. De oogschaduw is veel te korrelig en was lastig te blenden. Ik vind het drie keer niks. Toch heb ik voor jullie geprobeerd om een look te maken met deze kleuren.


In mijn ooghoeken bracht ik de lichtroze kleur aan. Daarnaast tot mijn buitenste ooghoek de lichtblauwe kleur. Waar je overigens dus bijna niks van kan zien. Het lijkt net alsof het één kleur is, in plaats van 2. In mijn crease heb ik de donkerblauwe (spijkerbroek) kleur aangebracht. Nou, daar zag je dus helemaal niks van. Ik heb Glitz uit het Oh So Special palette van Sleek erover heen gedaan, omdat ik er anders niks van zag. Dat was vrijwel dezelfde kleur als die donkerblauwe kleur uit dit MAX palette. Onder mijn ogen heb ik de donkergrijze oogschaduw aangebracht. Mascara, een wing eyeliner en klaar!


Of ik tevreden ben over dit palette en de look? Nee, de kwaliteit vind ik echt niet goed. Het is lastig om mee te werken, vooral om mee te blenden. En de kleuren zie je niet goed terug op je ogen, erg jammer! De look zou goed gelukt moeten zijn als de pigmentatie goed zou zijn. Ik kan jullie dit palette niet aanraden. Ik weet niet of de andere palettes ook zo'n slechte pigmentatie hebben, dan zou je zelf even moeten oordelen.

Ik ben zelden teleurgesteld in een beauty product. Maar nu dus wel. Wat vinden jullie hiervan?

Ik kwam deze baked  oogschaduw tegen in mijn stash , ik wilde er eigenlijk een look mee maken omdat de review al heel lang online stond. Ma...